HAPPY NEW YEAR! And happy NEW HAIR! Ik heb nét voor de kerst een balayage in mijn haar laten zetten door Stefan bij D01 Salon in Amsterdam. And I am loving it! Voor het resultaat en mijn ervaring bij deze salon lees je dit artikel even door! Have fun in deze eerste week van het jaar.

D01 SALON AMSTERDAM

D01 Salon is een kapsalon in Amsterdam vlakbij het Westerpark. Lekker centraal dus en heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Je wordt geholpen door één van de vijf professionals die allemaal mega goed zijn in hun vak. Je kunt kiezen voor een balayage, een highlight of een knipbeurt maar eigenlijk kun je echt alle kanten op. Van sjiek en classy tot wild en rebels.
Je vindt de salon in de Tweede Nassaustraat 1 en is telefonisch bereikbaar voor afspraken op nummer +31(0)20 260 2333. Je kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op de website voor alle informatie en voor inspiratie check je hun Instagram!

NEW YEAR, NEW HAIR: RED BALAYAGE
NEW YEAR, NEW HAIR: RED BALAYAGE

BALAYAGE

Ik kwam voor een Balayage. De kleuren waren nog even afwachten, want we moesten nog zien wat mijn haar ging doen. Spannend dus!
Ik ben ook wel een heel makkelijke klant voor kappers hoor. Hoewel ik moet zeggen dat Stefan heel goed naar me luisterde tijdens de behandeling naar wat ik wel en niet wilde. Ook het knippen gebeurde in goed overleg 😉

Het knippen gebeurde ook in goed overleg

We hadden perzikkleuren, paars, roze en blauw in ons hoofd. Niet allemaal tegelijk, ik hou van unicorns but i’d rather not be one, maar wat kan mijn haar precies aan?
Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Mijn haar wordt eerst ontkleurd. Spannend, want ieders haar reageert weer anders. Mijn haar werd ‘gelukkig’ lekker licht en niet oranje dus we hadden een redelijk ruime keuze in welke kleuren we zouden gaan gebruiken.
We kozen voor magenta paars- en roze- kleuren. Na een zit van maar 3 uur (serieus, hij werkt snel!) was dit het resultaat.
En uiteraard werd er geverfd met Olaplex waardoor mijn haar niet crispy is geworden maar nog steeds lekker zacht is. Thank god!

Door de Olaplex is mijn haar niet crispy geworden maar nog steeds lekker zacht

Verder is mijn haar helemaal naar de hype van nu geknipt: recht en ziet het er weer helemaal gezond uit met een prachtige glans door de fijne producten die zijn gebruikt én de föhn kunsten van Stefan.
De verf is trouwens een spoeling, hierdoor wordt het iets sneller vaag naarmate je het haar wast. Maar ik kom binnenkort gewoon weer voor een mooie nieuwe kleur! Very happy customer! En een aanrader als je wilt gaan voor Balayage. Want Stefan is de Balayage koning. At least, dat is mijn mening!

RESULTAAT (FOTO'S ZIJN THUIS GENOMEN)

NEW YEAR, NEW HAIR: RED BALAYAGE
NEW YEAR, NEW HAIR: RED BALAYAGE

I am feeling like a mermaid! De overloop is ook prachtig! Een foto van het resultaat in de kapsalon, net na de behandeling zie je hier:

Merry #christmas everybody. Color and cut by @imtheonly_

Een bericht gedeeld door D01 salon (@d01salon) op

Dus ben je nog op zoek naar een kapsalon voor een Balayage? You need this in 2018! In iedere kleur die je wil? Check dan echt even D01 Salon in Amsterdam. Volgende keer neem ik jullie weer mee in mijn Instastory voor een nieuw haar avontuur!

Wat voor kleur Balayage zou jij graag willen?

Dit artikel bevat diensten die zijn aangeboden ter review

May