Veel van mijn volgers zijn 30+ of zijn er al bijna. Clarins heeft voor iedere leeftijd de perfecte crème. Deze Clarins Dagrème  Multi-Active Jour is afgestemd op de huid van onze ‘jonge’ huidjes ;-). Benieuwd naar de crème? In dit artikel vind je alle informatie en ook mijn mening over deze dagcrème. 

CLARINS

DÉ CLARINS DAGCRÈME VOOR DAMES VAN 30+

Clarins is een heerlijk merk dat van oorsprong uit Frankrijk komt. Het staat bekend om een luxueus en high-end merk dat huidverzorging, make-up en parfum ontwikkeld.
Clarins is een familie bedrijf (zo leuk altijd om te horen) en werd in 1954 opgericht door de student Jacques Courtin-Clarins. Nog niet eens zo heel lang geleden is deze meneer overleden, in 2007 namelijk. Zijn zoon Christian Courtin-Clarins heeft het stokje overgenomen waardoor het merk precies hetzelfde blijft zoals zijn vader dat zou willen. Luxe, kwaliteit en exclusiviteit.
Clarins staat er bekend om dat de producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals planten. Daardoor zullen de producten dus nooit zorgen voor een geïrriteerde huid of allergieën. Zelfs de meest gevoelige huid vind Clarins fijn!
Benieuwd naar eerdere reviews/video’s over de producten van het merk? Die vind je hier.

CLARINS MULTI-ACTIVE JOUR

DÉ CLARINS DAGCRÈME VOOR DAMES VAN 30+

De Multi-Active Jour dagcrème van Clarins is speciaal gericht voor vrouwen die de 30 zijn gepasseerd. Je hebt namelijk nog een jonge en gezonde huid, maar toch slaat de ouderdom langzaam toe. Je ziet wat fijne lijntjes bij je ogen, je huid wordt iets dunner en misschien wat doffer.
Deze dagcrème belooft de eerste ouderdomstekenen te voorkomen én te herstellen als ze er al zijn. Denk aan te weinig slaap, stress en vervuiling. We hebben er allemaal wel eens mee te kampen, dus je huid ook.
Het zou dus fijn zijn als een crème je huid stralender kan maken en de tekenen van vermoeidheid kan wegnemen.

DÉ CLARINS DAGCRÈME VOOR DAMES VAN 30+
DÉ CLARINS DAGCRÈME VOOR DAMES VAN 30+

De crème is dus speciaal geschikt voor vrouwen van mijn leeftijd. Fijn, want ik hou van ‘gepersonaliseerde’ producten. Ten eerste vind ik de geur heel erg lekker. Maar dat ben ik gewend van Clarins, het ruikt allemaal heerlijk en luxe.
Deze ruikt fris en schoon maar heeft een lekker vrouwelijke touch qua geur. De crème is qua structuur wat meer gel-achtig waardoor het snel intrekt in de huid en geen vettige laag achterlaat. Je kunt hem dus echt prima gebruiken voordat je je make-up aanbrengt.
Wat ik ook fijn vind is dat de crème vooral biologische ingrediënten bevat, hydrateert en hyaluronzuur bevat. Ik ben ook zeker fan van deze crème.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Clarins is te koop bij verschillende parfumerieën. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie vinden.

Prijs:
Clarins Multi-Active Jour €65 (50ml)

Gebruik jij huidverzorgingsproducten die specifiek gericht zijn op je leeftijd of per huidtype?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May