The Insiders heeft afgelopen maand twee super toffe nieuwe tools uitgebracht. Namelijk een Steam Styler met infrarood (goed voor je haar, jawel echt!) en een Keramische krultang. Ik MOEST ze uitproberen, ben je net zo benieuwd als ik? In het artikel vind je de informatie, wat ik ervan vind én voor- en na foto’s. 

THE INSIDERS

THE INSIDERS HAIR TOOLS!!

The Insiders is een professioneel haarmerk die is gevormd door verschillende haarspecialisten. Kapsters, catwalk stylisten, kleur specialisten en gezond-haar-specialisten.
Ieder product van het merk is ontwikkeld, gevormd en getest door deze professionals die iedere dag met haar te maken krijgen. Het testen van de producten wordt ook door de specialisten zelf gedaan en als het niet goed genoeg is dan sturen ze het gewoon terug naar het laboratorium.
Verder bevatten de producten veel natuurlijke ingredienten waardoor er geen parabenen in de producten zitten én ook is het merk volledig dierproefvrij.
Eerdere reviews over het merk, zoals borstels, producten en een behandeling bij de salon vind je hier.

SMOOTH & CARE STEAM STYLER

THE INSIDERS HAIR TOOLS!!

Ik begin met de Smooth & Care Steam Styler. Deze vond ik heel interessant! Het is namelijk een tool dat zorgt voor gladder, zachter, glanzender en pluis-vrij haar. Hoe? De tool zorgt er namelijk voor dat je haar wordt gehydrateerd. En dat vind je haar erg fijn.
Verder zit er ook een infra-rood optie in dat antistatische negatieve ionen verspreidt om je haar te kalmeren en de vochtbalans te reguleren. Het belooft dus mooi steiler haar maar wel met de natuurlijke volume.

THE INSIDERS HAIR TOOLS!!
THE INSIDERS HAIR TOOLS!!

De Styler heeft bepaalde kenmerken die ik hieronder kort benoem.

  • Tourmaline Ceramic borstel: Hierdoor glijdt het moeiteloos door het haar
  • Stoomfunctie: Herstelt de vochtbalans en geeft extra glans
  • FAR Infrarood Technologie: Het haar wordt gelijkmatiger verwarmt waardoor het sneller gestyled is en je haar daardoor minder lang wordt blootgesteld aan hitte
  • LCD-Display: Met temperatuurindicatie van 130 tot 230 C

Fijn is dat de styler na 1 uur automatisch wordt uitgeschakeld (ik vergeet het soms wel eens, oeps) en ook heeft de styler een draaibaar snoer van 2.5 meter lang.

VOOR

THE INSIDERS HAIR TOOLS!!
THE INSIDERS HAIR TOOLS!!

NA

THE INSIDERS HAIR TOOLS!!
THE INSIDERS HAIR TOOLS!!

Ik heb het meteen geprobeerd en daarna nog een heleboel keer gebruikt. Ik ben er écht heel blij mee. Normaal maakt ik mijn haar steil met een reguliere styletang. Het verschil tussen deze twee is best groot.
Het haar wordt niet met één beweging steil, het heeft wel twee of drie bewegingen nodig per pluk. Dit omdat de temperatuur niet zo hoog is als de steamer aanstaat.
Het voordeel hiervan is dat je haar dus ook veel minder snel beschadigt en ook totaal niet droog wordt.
Wat me ook opvalt is dat mijn haar niet ‘plat’ wordt maar inderdaad de volume behoudt. Hierdoor ziet het er ook wat natuurlijker en ook mooier uit vind ik zelf.
Op de foto’s zie je dat mijn haar ook mooi glanst, let niet op mijn punten, over een week ga ik naar de kapper haha!
Ook gebruik ik de infrarood, ik doe gewoon alles aan als ik de styler gebruik. Want daarvoor zitten ze erop he.
Lees wel even de gebruiksaanwijzing voor gebruik, want het aanbrengen van het waterreservoir en het gebruik heeft wel wat uitleg nodig als je het voor het eerst gebruikt.
Ik ben er in ieder geval gek van!! Super tevreden over deze styler!

TOURMALINE CERAMIC CURLER

THE INSIDERS HAIR TOOLS!!

Door naar de krultang! Voluit wordt hij de Tourmaline Ceramic Curler genoemd. Hij belooft je ‘bouncy curls’ te geven, waves én ook beachy textuur. Het is dus eigenlijk een multitool.
De tang is binnen no-time op temperatuur tot 200 graden en is supermakkelijk in gebruik. De barrel is keramisch en zorgt dus voor glans. Verder werkt de tang ook anti-statisch. Fijn voor deze tijd van het jaar vooral 😉

THE INSIDERS HAIR TOOLS!!

De kenmerken van deze tang zijn:

  • Tourmaline Barrel: Voor het moeiteloos glijden door het haar
  • 25mm barrel
  • De temperatuur wordt 200 graden
  • Het snoer is 2.5 meter lang en draaibaar

Ik ben sowieso gek van krultangen. Het maakt je saaie haar namelijk meteen toonbaar in een korte tijd en je hoeft geen kapster te zijn om dit te kunnen doen.
De tang is 25mm en daardoor iets dunner dan ik gewend ben. Ik gebruik zelf vaak vrij dikke tangen. Hij wordt inderdaad snel heet en ik adviseer je om met een tang als deze een speciale warmte handschoen te gebruiken. Ik heb me namelijk vaak genoeg verbrand aan tangen zonder klemmen. Het voordeel van het missen van een klem is weer dat je geen rare hoeken krijgt in je haar en dat het er heel natuurlijk uitziet.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van dit merk zoals shampoos, haar tools en hairstyling producten vind je bij de webshop Salon B.
Ook kun je de producten natuurlijk kopen bij alle Salon B’s in Nederland. Wil je weten waar een Salon B in jouw buurt zit? Dit kun je ook checken op de website. Voer je postcode in en de dichtstbijzijnde salon staat meteen in je beeld!

Prijzen:
Smooth & Care Steam Styler €99.95
Tourmaline Ceramic Curler €79.95

Gebruik jij vaak haar tools? Zo ja, welke?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review 

May