Bijna iedereen kent de Moisture Surge lijn wel van Clinique. Want als je huid wat extra hydratatie nodig hebt dan is dit een lijn die daar perfect voor is. De Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate is zeg maar jouw redder in nood. Het geeft je huid een dikke shot vocht. Lees je mee?

CLINIQUE

Clinique heeft helemaal geen introductie nodig bij velen. Maar kort wat informatie over het merk.
Het merk is een dochter van het moederbedrijf Estée Lauder, in 1968 brachten zij hun eerste product op de markt. Dat is dus alweer een tijdje geleden. Clinique is ook niet meer weg te denken uit de parfumerieën.
Evelyn Lauder, de dochter van, heeft Clinique opgericht. Het merk staat bekend om haar parfum vrije producten en niet allergene producten waardoor dit merk heel populair is onder de mensen met een gevoelige huid. Ook is dit merk perfect als je een hoogwaardig merk zoekt zonder teveel poespas en schadelijke ingrediënten. Zo natuurlijk mogelijk dus.
Ik heb al een heleboel artikels over de producten van Clinique geschreven. Als je benieuwd bent naar deze artikels, kijk dan even hier.

MOISTURE SURGE HYDRATING SUPERCHARGED CONCENTRATE

CLINIQUE MOISTURE SURGE CONCENTRATE REVIEW

De Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate is een mond vol, wat het precies is ga ik je nu vertellen. Het product wordt omschreven als een shot vocht voor de huid om het waterreservoir te helpen aanvullen.
Het geeft een boost van 179% vocht dat wel tot 24 uur lang met 65% aanhoudt. Klinkt veelbelovend. Het belooft de huid intense hydratatie te geven in een ultralicht gewicht water-gel textuur.
De waterbindende stoffen sealen het vocht in de huid en versterken de natuurlijke huidbarrière die hierdoor wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf die huidveroudering veroorzaken.

CLINIQUE MOISTURE SURGE CONCENTRATE REVIEW
CLINIQUE MOISTURE SURGE CONCENTRATE REVIEW

Het product vind je in een flesje met een pompsysteem. Ik vind de kleur van het ‘serum’ zo leuk. Een beetje zalmkleurig. Leuk!
Het is inderdaad een water- / gel-achtige textuur en breng prima aan op het gezicht. Je hebt er maar weinig van nodig. Ook trekt het snel in waardoor je er meteen je dagcrème of andere favoriete crème overheen kunt aanbrengen.
Zelf vind ik dit product fijn voor in de ochtend én de avond. ‘S morgens om de huid een boost te geven voordat je je make-up aanbrengt en ’s avonds om de huid tijdens je slaap volop van hydratatie te voorzien.
Er zit trouwens geen geur aan het product, maar dat ben ik gewend van Clinique. Daar staan ze ook om bekend natuurlijk!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Het merk Clinique is verkrijgbaar bij de website van Clinique zelf, redelijk logisch maar ook bij de meeste parfumerieën zoals Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie.

Prijs:
Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate €33,95 (48ml)

Gebruik je zelf ook hydraterende huidverzorging?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May