Oké, wisten jullie al dat er ook een make-up primer bestaat van Lush? Ik wist dat niet, nu wel! En ik was super excited. Eén van mijn favo huidverzorgingsmerken heeft een primer. Namelijk de Magical Moringa. En natuurlijk probeerde ik hem uit!

LUSH

LUSH PRIMER VOOR JE MAKE-UP REVIEW: MAGICAL MORINGA

Lush is een van oorsprong Brits bedrijf dat in de jaren zo groot is geworden dat vrijwel iedereen dit merk wel kent. Het is dan ook een uniek merk. Het maakt haar producten helemaal handgemaakt met alleen maar verse en natuurlijke ingrediënten. Ze gebruiken dus absoluut geen chemische ingrediënten, parabenen en de rest van alle ingrediënten die gewoon eigenlijk niet thuis horen in producten die je gebruikt voor de huid.
Ook zijn ze altijd dierproefvrij en zijn ze op social media vooral bekend van de ‘bathbombs’. Ik heb geen bad, mega jammer.
Meer artikels over Lush producten kun je hier vinden.

MAGICAL MORINGA

LUSH PRIMER VOOR JE MAKE-UP REVIEW: MAGICAL MORINGA

Allright, Magical Moringa dus. Lush heeft haar inspiratie voor deze primer uit Ghana, Zuid-Afrika en Marokko vandaan. Een combinatie van die drie dus.
Rozenbottelolie wordt in Zuid-Afrika als wondermiddel voor de huid gezien, de argan-olie komt natuurlijk uit Marokko en is alom bekend vanwege haar hydraterende eigenschappen en de Moringa komt uit Ghana.
Het is een primer, maar kan prima worden gebruikt als huidverzorgingsproduct op zich. De Magical Moringa zorgt voor een matte effect en heeft een prima basis voor de foundation.

INGREDIËNTEN

LUSH PRIMER VOOR JE MAKE-UP REVIEW: MAGICAL MORINGA
  • Maïsmeel
  • Arganolie (Argania spinosa)
  • Fair Trade en Biologische Cacaoboter
  • Moringa-olie (Moringa pterygosperma)
  • Biologische Rozenbottelolie (Rose canina)
  • Biologische Sheaboter (Butyrospermum parkii)
  • Rozenhoutolie (Aniba rosaeodora)
  • Ylang Ylang-olie (Cananga odorata)
  • Madagaskische Vetiverolie (Vetiveria zizanoides)
  • Sandelhoutolie (Fusanus spicatus)
  • Geraniol (Geraniol)
  • *Limonene
  • *Linalool
  • Parfum
LUSH PRIMER VOOR JE MAKE-UP REVIEW: MAGICAL MORINGA
LUSH PRIMER VOOR JE MAKE-UP REVIEW: MAGICAL MORINGA

Nadat ik de primer had meegenomen heb ik hem direct geprobeerd. Ik was zó benieuwd.
De primer zit in een potje en is wat prijziger dan de andere producten. Maar in verhouding met hoe lang je ermee kunt doen is het helemaal niet duur eigenlijk.
Qua textuur kan ik het vergelijken met keiharde roomboter dat net uit de koelkast komt, alleen dan niet vet. Wat je doet is een klein beetje ervan af schrapen en dit opwarmen tussen de vingers of de handpalm.
De primer wordt nu vloeibaarder waardoor je het goed kunt aanbrengen op het gezicht. Bij het aanbrengen voel ik dat de primer wat poederig is, dit zorgt voor het matte effect en zorgt dus voor de basis van je foundation. Het voelt eigenlijk erg lekker!
Zelf meng ik de primer het liefst met een (olie-vrije)dagcrème zodat het niet té poederig wordt maar evengoed de mooie basis en matte effect geeft.
Het werkt zeer zeker! De huid is meteen matter, laat ook de poriën wat minder zichtbaar zijn en de foundation kan erna perfect worden aangebracht.
Het fijne is ook dat dit product dus óók meteen de huid verzorgt en hydrateert. Deze primer raadt ik absoluut zeer zeker aan!

VERKRIJGBAARHEID

LUSH PRIMER VOOR JE MAKE-UP REVIEW: MAGICAL MORINGA

Natuurlijk zijn de Lush producten te koop via de webshop van Lush. Het is een blijvend product in de collectie. YAY!
Ook zijn de producten van Lush natuurlijk te bekijken, te voelen en te ruiken in de Lush winkels. De dichtstbijzijnde winkel kun je ook vinden op de website.

Prijs:
Lush Magical Moringa €39.95 (55 gram)

Kende jij deze primer al? Zo nee, klinkt het niet heerlijk?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May