Op mijn instagram zag je het al voorbij komen. De nieuwe collectie van NYX: Love You so Mochi. Hoe leuk is de naam? De producten zijn zelfs net zo leuk. In dit artikel zie je de 2 highlighter palettes en het oogschaduw palette + swatches!

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb al een heleboel make-uppies hiervan.
De ‘Love You so Mochi’ collectie is geïnspireerd door het japanse koekje ‘Mochi’. Mega cute én lekker. Leuk weetje: de poeders in het palette zijn ook ‘bouncy’ net als de koekjes. In de collectie vind je twee oogschaduw palettes, twee highlighter palettes en lippies met een matte finish. In dit artikel laat alles zien! Benieuwd naar andere NYX artikels? Die vind je hier.

OOGSCHADUW PALETTE

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

De collectie oogschaduw palettes uit de Love you so Mochi lijn heeft er twee. Een met wat fellere kleuren zoals geel, roze en blauw (mega vet) en een wat neutraler palette met peachy kleurtjes.
Dit is natuurlijk het palette met de peachy kleurtjes. Een ietwat draagbaarder palette voor de Nederlandse vrouw denk ik. De poeders zijn allemaal wat neutraler qua kleur en er zitten matte én shimmer finishes in.

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!
NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!
NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

De kleuren vind ik ten eerste heel mooi. Dit zijn precies de kleuren voor een naturel make-up look. De pigmentatie is niet te hoog maar redelijk goed waardoor je rustig je kleur kunt opbouwen. Als je de oogschaduw nat aanbrengt of op een primer dan worden de kleuren nog intenser, voor als je een wat levendigere en opvallende look wil.
De matte kleurtjes zijn perfect als transitie kleur en de shimmers maken het meer poppy. Ik denk dat dit palette voor de zomer echt mega mooi is op een gebruind huidje.

HIGHLIGHTER PALETTES

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

Natuurlijk mogen de highlighters niet ontbreken. NYX houdt van highlighters. Deze twee palettes zijn in warme en in koele tinten verkrijgbaar. Zo is het bovenste palette de ‘Arcade Glam’ de koele tinten en het palette eronder is de ‘Lit Life’ en bevat de warme tinten.

ARCADE GLAM

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

LIT LIFE

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

De highlighters zijn echt prachtig. Ze zijn holographic, wat inhoudt dat de kleuren wisselen met verschil van licht. I LOVE it.
De koele tinten zijn perfect voor een huid met (ofcourse) een lichte huid en een koele ondertoon en de warme voor de wat donkerdere en warmere huidtinten. Zelf heb ik een warme ondertoon maar gebruik de koele tinten ook graag, ze zijn dan wat opvallender en knallen er echt uit. In de zomer zijn de warme tinten prachtig om je bronzy huid te accentueren.

ARCADE GLAM

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

LIT LIFE

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

LIPPIES

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

En dan zijn er natuurlijk nog de lippies. Deze zijn in 8 kleuren verkrijgbaar en heten de Powder Puff Lippies. Loving the name trouwens.
De lippies zitten in een tube met een kussentje waarmee je het product, dat een beetje creamy aanvoelt, aanbrengt. Uiteindelijk wordt het een matte finish. En wel zo mooi, want dit lijkt juist heel natuurlijk. Alsof je eigen lippen deze kleur hebben.

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!
NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

Hierboven zie je de kleuren Squad Goals en Puppy Love. Twee redelijk natuurlijke kleurtjes. Squad Goals is een warme nude kleur met een roze ondertoon en Puppy Love komt dichter tegen de koraal kleur aan maar is nog net zo zacht dat het bijna voor nude kan doorgaan.
De lippies brengen perfect aan met het kussentje (hoewel je wel wat hard moet knijpen als je hem net nieuw hebt) en ze drogen snel op. Ik vind ze de lippen totaal NIET uitdrogen. Het voelt meer alsof ik helemaal niets op mijn lippen heb. Zeker één van mijn favo lippies wordt dit.

SQUAD GOALS

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

PUPPY LOVE

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

VERKRIJGBAARHEID

NYX: LOVE YOU SO MOCHI COLLECTIE!

NYX is natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX stores die onder andere in Amsterdam (kalverstraat) en Rotterdam zitten. Ook is het merk verkrijgbaar bij Douglas, maar deze collectie is daar nog niet te vinden.
Voor de nieuwe collectie moet je dus echt eventjes naar de NYX store gaan!
De prijzen weet ik daarom ook niet, aangezien NYX geen Nederlandse website heeft. Wel kan ik je vertellen dat ze niet mega duur zijn. Als je NYX kent dan weet je dat het altijd heel betaalbaar is.

Uiteraard gaan jullie deze producten nog terugzien op mijn Instagram in make-up looks.

Welk product uit de collectie zou jij wel willen hebben?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May