De allernieuwste NARS foundation is de Natural Radiant Longwear. En in Amerika was iedereen hier al lyrisch over. Sinds eind januari is deze foundation dan ook eindelijk in Nederland te koop en ik laat je zien wat ik ervan vind en hoe het eruit ziet zonder én met de foundation.

NARS

NIEUW: NARS FOUNDATION NATURAL RADIANT LONGWEAR REVIEW

Als je mij volgt dan weet je al dat ik exclusief #narsissist ben. Wat inhoudt dat ik altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste producten en collecties én deze ook mag uitproberen. Heel tof natuurlijk want NARS is in Nederland (weer) een nieuw merk.
Een hele tijd geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds afgelopen jaar niet meer! Want vanaf september 2017 wordt NARS verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs.
Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

NATURAL RADIANT LONGWEAR FOUNDATION

NIEUW: NARS FOUNDATION NATURAL RADIANT LONGWEAR REVIEW

De allernieuwste foundation van NARS is de Natural Radiant Longwear Foundation en is in maar liefst 33(!) kleuren verkrijgbaar. Van de heel lichte tint tot de heel donkere huidtint. Echt megafijn!
Manny MUA was ook al mega hysterisch over deze foundation en ik werd heel benieuwd. Ik heb een gecombineerde huid en daar zou deze foundation ook heel goed mee samen gaan.

NIEUW: NARS FOUNDATION NATURAL RADIANT LONGWEAR REVIEW
NIEUW: NARS FOUNDATION NATURAL RADIANT LONGWEAR REVIEW

De foundation belooft tot zeker 16 uur flawless te blijven en geeft een stralende gloed. De dekking is volledig, dus ideaal voor de wat minder egale huidjes. Ik hou erg van een dekkende foundation, als ze niet cakey zijn dan.
De foundation bevat tevens een mix van framboos,- appel,- en watermeloenextract die de elastinevezels van de huid helpt te ondersteunen en heeft speciale pigmenten die ervoor zorgen dat ze samensmelten met je huid en daardoor ook een zo goed mogelijke match met jouw huidtint te maken.

VOOR

NIEUW: NARS FOUNDATION NATURAL RADIANT LONGWEAR REVIEW

NA

NIEUW: NARS FOUNDATION NATURAL RADIANT LONGWEAR REVIEW

Oke, wat vind ik ervan? Zoals je ziet op de foto’s is de dekking inderdaad volledig. Superfijn! De foundation zit in een glazen flesje met pompsysteem wat het makkelijk maakt om te doseren. Je hebt ook maar heel weinig nodig van de foundation.
De foundation matteert niet maar geeft ook geen frituurpan effect op je gezicht. Het zit er een beetje tussen in en ik poeder het daarom ook wel af. Ik merk dat mijn T-zone na een paar uurtjes wel weer wat gaat glimmen, maar de dekking blijft precies zoals het was toen ik het aanbracht.
Hij blijft dus inderdaad heel lang mooi zitten (de hele dag inderdaad) maar heeft wel wat matterende poeder nodig als je een wat vettigere huid hebt. Oh, niet onbelangrijk, de foundation geeft geen cakey effect en droogt de huid niet op. Ik gebruik deze foundation nu al een aantal weken en ik moet zeggen dat het momenteel mijn favoriet is.
Op de foto’s heb ik verder helemaal niets gebruikt, geen poeders of concealers. Het is alleen de foundation.
De kleur die ik gebruikt heb is Santa Fé. In de zomer kies ik voor Stromboli of Barcelona.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NIEUW: NARS FOUNDATION NATURAL RADIANT LONGWEAR REVIEW

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met foundations) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen een color matching bij je doen zodat je met de perfecte kleur naar huis gaat.

Prijs:
NARS Natural Radiant Longwear Foundation €45 (30ml)

Heb jij al eens een foundation van NARS geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May