Krijg je al zin in de lente? Want alle lente collecties komen er weer aan. Zo ook de Active Warrior Limited Edition collectie van Catrice! Die helemaal into de sport trend is. Langhoudend en transpiratie-proof! Voor een fijn prijsje. Lees je mee?

CATRICE - ACTIVE WARRIOR

ACTIVE WARRIOR: LIMITED EDITION VAN CATRICE

Catrice is een merk dat iedereen inmiddels wel kent. Het merk is exclusief te koop bij Kruidvat en Trekpleister met hele fijne lage prijsjes. Lage prijsjes dus! De kwaliteit van de make-up is ook dik prima. Ik haal regelmatig een nieuw item van dit merk. Het bevalt me bijna altijd wel goed. Meer artikels over Catrice vind je hier.

Active Warrior is transpiratie-proof en langhoudend!

De nieuwe limited edition collectie is ‘Active Warrior’ en is verkrijgbaar vanaf april. De lijn is geheel ingespeeld op de sportende vrouw die houdt van bewegingsvrijheid. De focus ligt op kwaliteitsmake-up met extra langhoudende texturen die ook nog eens transpiratie-proof zijn. De collectie heeft 7 verschillende producten. In dit artikel laat ik je er drie zien. De Lip Ink, de Blurring Stick en de Fixing Spray.
Het uiterlijk van deze collectie vind ik echt fantastisch. Ik dacht eerst dat de producten echt nat waren. Maar het hoort bij het design. De turquoise/blauwe kleur vind ik ook erg mooi en goed passend bij het thema.

MAKE-UP FREEZING SPRAY

ACTIVE WARRIOR: LIMITED EDITION VAN CATRICE

Let’s begin met de Make-up Freezing Spray. Dit is simpelweg gezegd een fixing spray maar heeft net wat meer kracht, vandaar de naam ‘Freezing’.
Het is een superfijne nevelspray die je make-up dus langdurig fixeert en kan zelfs als primer worden gebruikt.
De spray kan ook gebruikt worden als verfrissing tussen het sporten door (lekker hoor!) en is transpiratie-proof. Ideaal!

ACTIVE WARRIOR: LIMITED EDITION VAN CATRICE
ACTIVE WARRIOR: LIMITED EDITION VAN CATRICE

De spray zit in een flesje met pompsysteem. Hierdoor is het dus makkelijk om tussendoor even te gebruiken. De nevel is inderdaad heel fijn, wat prettig is. Hierdoor heb ik niet het gevoel dat mijn gezicht kletsnat wordt en mijn make-up eraf druipt.
De geur is ook goed! Lekker fris. De werking ervan doet het ook prima! Ik merk zelf vooral dat mijn make-up lekker mat blijft en het dus ook de glans tegen gaat. Of het transpiratie-proof is weet ik niet. Ik hou niet van sporten en niet van zweten. Sorry haha!

INSTANT BLURRING STICK

ACTIVE WARRIOR: LIMITED EDITION VAN CATRICE

De Instant Blurring Stick is een matterende primer stick met een soft-focus effect. Dat houdt in dat de poriën en fijne lijntjes verminderd worden. En je een mooie zachte egale look krijgt.
Je kunt de stick onder je foundation gebruiken maar ook als touch-up voor onderweg.

ACTIVE WARRIOR: LIMITED EDITION VAN CATRICE

Ik hou van dit soort producten. Ze zijn namelijk heel makkelijk in gebruikt. Je kunt het gebruiken op de plekken waar je het nodig hebt of over je hele gezicht.
Zelf gebruik ik het rond de T-zone en naast mijn neus waar mijn poriën het meest zichtbaar zijn en de meeste glans zit. Ook is deze prima te gebruiken onder de ogen voordat je je concealer aanbrengt om een mooi glad effect te creëren.
Het doet wat het zegt, hoewel de porien niet helemaal verdwijnen maar het matteert en geeft je huid inderdaad een wat zachtere uitstraling.

EPIC SEX-PROOF LIP INK

ACTIVE WARRIOR: LIMITED EDITION VAN CATRICE

Tot slot de Epic Sex-Proof Lip Ink. Een super gepigmenteerd lip product dat in twee kleuren verkrijgbaar is: adREDnaline (oranje/rood tint) en Heatwave (een roze/mauve tint).
De lip ink heeft een langhoudend ‘staining’ effect en hebben een ultralichte textuur waardoor ze prettig aanvoelen op de lippen. Alsof je niets draagt.

ACTIVE WARRIOR: LIMITED EDITION VAN CATRICE
ACTIVE WARRIOR: LIMITED EDITION VAN CATRICE

De Lip Ink brengt prettig aan. Het heeft namelijk een applicator zoals een liquid lipstick maar is veel lichter van textuur. Toch is het inderdaad goed gepigmenteerd maar niet volledig dekkend. Hierdoor krijg je een mooi natuurlijk effect. Alsof je van jezelf van die kleurige lipjes hebt 😉
Het blijft heel lang zitten inderdaad. Zelfs na het reinigen zit de tint nog op de lippen. Dit is dus echt voor de die-hards.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ACTIVE WARRIOR: LIMITED EDITION VAN CATRICE

De producten van Catrice zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Deze collectie vind je vanaf april in de winkels.
Niet in alle winkels overigens, wel in de grotere locaties. Mocht er nu bij jou geen Kruidvat zijn of verkopen ze daar het merk niet? Dan kun je het altijd nog online aanschaffen via Kruidvat.nl!
De producten zijn vrijwel nooit duurder dan €10 en over het algemeen van goede kwaliteit.

Prijzen:

  • Make-up Freezing Spray €4,99
  • Instant Blurring Stick €3,99
  • Epic Sex-Proof Lip Ink €4,59

Ga jij deze collectie in april scoren?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May