Het merk Pixi Beauty heeft een geweldige uitstraling. Lekker vrolijk en groen. Het merk is dan ook groen! Benieuwd naar de review over de face mist, de translucent powder en de lipbalm? Je vindt het allemaal in dit artikel! Enjoy!

PIXI BEAUTY

PIXI BEAUTY: REVIEW OVER DEZE FIJNE MUSTHAVES

De aantrekkelijkheid van Pixi Beauty heeft zeker met de kleurtjes te maken! Ik hou ervan. Het merk is opgericht door Petra Strand, zij heeft al 20 jaar ervaring als make-up artist en product ontwikkelaar. 10 jaar geleden begon zij met Pixi in Soho London en werd mega populair. De producten zijn namelijk lief voor je huid en geven je een ‘good night sleep’ look, zoals ze het zelf omschrijft.
De producten van Pixi Beauty bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en dan vooral uit de botanische hoek. I like it already! Ook is het merk uiteraard diervriendelijk!

MAKE-UP FIXING MIST

PIXI BEAUTY FACE MIST

Ik begin met de Make-up Fixing Mist omdat dit mijn favoriete product is van de drie producten die ik ga reviewen in dit artikel.
De make-up mist belooft je make-up vast te zetten en voorkomt het creasen in lijntjes of poriën. De mist is verrijkt met rozenwater en groene thee waardoor het ook een heerlijke verfrissing is voor je huid.

PIXI BEAUTY FACE MIST
PIXI BEAUTY FACE MIST

First of all, ik hou van de vormgeving van de mist. Het pompje ziet er namelijk net anders uit dan ik gewend ben en dat vind ik leuk! Ook de kleurtjes doen het bij mij goed.
De mist zelf is natuurlijk hetgeen waar het om gaat, dus daar ga ik nu wat over vertellen. De mist ruikt heerlijk fris en lijkt me vooral in de zomer een heerlijk product om tussendoor wat verfrissing aan je huid te geven. Het is natuurlijk een fixing mist en dat doet het in principe ook goed. De mist is zo fijn dat het de make-up goed op haar plek laat liggen. Het voelt vooral heel erg fijn vind ik!

TRANSLUCENT POWDER

PIXI BEAUTY FIX POWDER

De Quick Fix Powder van Pixi Beauty is een transparante poeder die glimmen van de huid tegengaat.
De poeder belooft een soft-focus finish te geven (denk fluweelhuidje aka instagram filter). De poeder breng je altijd aan ná je foundation om het vast te zetten en om de glans weg te werken. Je kunt de poeder ook gebruiken zonder foundation maar los op de huid. Omdat de poeder transparant is geeft het dan ook geen ‘make-up’ effect.

PIXI BEAUTY FIX POWDER
PIXI BEAUTY FIX POWDER

Translucent powders zijn echt één van mijn musthaves in mijn make-up stash. Ik kan niet zonder. Zelfs als ik een bb cream draag dan doe ik daar een transparante poeder overheen.
Deze vind ik vooral fijn om in mijn tas bij me te hebben. Thuis breng ik de poeder namelijk het liefst aan met een grote poeder kwast.
Deze is juist heel fijn on the road omdat het een spiegeltje bevat én heel makkelijk is aan te brengen door het sponsje wat erop zit. Je hoeft dan ook alleen maar het sponsje te deppen over de glimmende delen van je gezicht en you’re good to go.
De poeder heeft geen glimmertjes en geeft inderdaad een mooi mat én soft-focus effect.

LIP POLISH

PIXI BEAUTY LIP POLISH

Het is in principe wel een  lipbalm maar dan net iets specialer. Het is namelijk de Nourishing Lip Polish. Een scrub en lipbalm in één. Ook weer mega handig voor onderweg!
De lippenbalsem is verzorgend en de applicator heeft een siliconen borsteltje waarmee je het scrub-effect creëert. Dit zorgt voor een goede bloedcirculatie (denk mooie roze lipjes) en verwijdert alle velletjes.

PIXI BEAUTY LIP POLISH
PIXI BEAUTY LIP POLISH

Eerlijk waar, ik kan niet zonder lipscrub. Lippen balsem vergeet ik vaak nog wel. Dus dit product is echt een uitkomst voor mij.
Ik vind het heerlijk om deze in mijn tas te hebben. Het zorgt namelijk voor een lichte scrub door het siliconen borsteltje. Het voelt prettig aan, als een massage. Het is namelijk geen grove scrub.
De lippenbalsem komt uit het borsteltje als je in de tube knijpt en deze voelt prettig aan op de lippen en plakt niet. De uitvinding van de eeuw voor mij! Superhandig.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

PIXI BEAUTY: REVIEW OVER DEZE FIJNE MUSTHAVES

Pixi Beauty is dus een merk uit de UK. Maar is ook gewoon in Nederland te koop. Onder andere bij Hudson’s Bay vind je het merk. Je kunt ook even googlen, want het merk wordt door meerdere shops verkocht en zo vind je ook de goedkoopste variant!

Prijzen:

  • Pixi Beauty Make-up Fixing Mist €21 (80ml)
  • Pixi Beauty Quick Fix Powder €23.50
  • Pixi Beaut Nourishing Lip Polish €18

Heb jij al eens wat uitgeprobeerd van Pixi Beauty?

May