Dat is al een tijdje geleden. Maar ik was Mádara niet vergeten. Het merk is natuurlijk en heeft heel fijne producten. Daarom heb ik laatst een aantal nieuwe producten uitgekozen om te reviewen. Vandaag is de Mádara Moisture Soap aan de beurt. Lees je mee?

MÁDARA

MADARA MOISTURE SOAP: REVIEW

Mádara hebben jullie al eerder voorbij zien komen op mijn blog. Een fijn puur skincare merk die ik nog steeds met veel plezier gebruik. Meer artikels over de producten van Mádara vind je hier.
Mádara is opgericht door vier vrouwen uit Letland en zweren bij bergwater. Verder vind je alleen maar natuurlijke ingrediënten in de producten zoals planten, fruit en olie uit zaden. Deze bevatten anti-oxidanten, vitamines en werken anti-verouderend.
Door de natuurlijke ingrediënten zijn de producten allemaal hypo-allergeen en irritatie-vrij, ook zijn de producten bijna allemaal vegan en letten ze bij het verpakken ook altijd op het milieu.

MÁDARA MOISTURE SOAP

MADARA MOISTURE SOAP: REVIEW

De Mádara Moisture Soap worden omschreven als organic body & hand soaps. Er zijn drie nieuwe geuren gelanceerd. Namelijk de Infusion Vert: met Paardenstaart (niet van een echt paard, de plant), tijm en citroenmelissen. De Infusion Blanc: met jasmijn en moerasspirea en de Mint Absinte: met mint en bittere alsem.
De soaps zijn ideaal om te gebruiken tijdens het douchen voor je lichaam, maar ook als handzeep zijn ze heerlijk. De soaps bevatten aromatische essences van Noordelijke kruiden.
De Mint Absinte trok mijn aandacht en daar ga ik het vandaag over hebben!

MINT ABSINTHE

MADARA MOISTURE SOAP: REVIEW

De Mint Absinthe trok mij direct aan. Ik hou namelijk van mint producten. Lekker fris. Deze Moisture Soap bevat min en bittere alsem en wordt omschreven als elegant, refreshing, green en uniseks.
Het is een natuurlijke lichaam- en handzeep met aromatische kruidenessences. De combinatie van bittere alsem (klinkt niet lekker, maar is het wel!), een boost van munt en de groene frisheid van pijnbomen en cipressen zorgt voor een heerlijk hydraterend schuim dat de huid reinigt én tegelijkertijd verzorgt.

MADARA MOISTURE SOAP: REVIEW
MADARA MOISTURE SOAP: REVIEW

Ik ben écht een ochtend doucher. Daardoor word ik lekker wakker en heb ik het gevoel dat ik de dag weer aankan.
Voor mij is de Mint Absinthe dan ook de meest logische keuze. De geur is heerlijk fris en geeft meteen een fris gevoel. Zeker doordat je het zo goed ruikt. De geur blijft overigens ook wel even op de huid hangen. Lekker.
Ook merk ik dat het mijn huid niet uitdroogt. Na het afdrogen voelt mijn huid niet trekkerig aan. Ik zou overigens best een lotion in deze geur willen zien. Die zou ik absoluut gaan kopen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MADARA MOISTURE SOAP: REVIEW

De producten van Mádara zijn te koop bij de webshop van Madara  en bij Vitaminstore. Als je toch aan het kijken bent, neem dan even een kijkje bij de gezichtsverzorging. Die zijn namelijk ook heerlijk!

Prijs:

  • Mádara Moisture Soap €11.50 (300ml)

Wat is jouw favoriete geur om wakker mee te worden?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May