Nog op zoek naar de perfecte concealer? Zoek niet verder! Althans, volgens Clinique is de Beyond Perfect concealer beter dan perfect. Het is een opbouwbare concealer die tot 24 uur lang blijft zitten. Klinkt mega goed, is dat het ook?

CLINIQUE

DE PERFECTE CONCEALER - BEYOND PERFECT VAN CLINIQUE

Clinique is een dochter van het moederbedrijf Estée Lauder, in 1968 brachten zij hun eerste product op de markt. Dat is dus alweer een tijdje geleden. Clinique is ook niet meer weg te denken uit de parfumerieën.
Evelyn Lauder, de dochter van, heeft Clinique opgericht. Het merk staat bekend om haar parfum vrije producten en niet allergene producten waardoor dit merk heel populair is onder de mensen met een gevoelige huid. Ook is dit merk perfect als je een hoogwaardig merk zoekt zonder teveel poespas en schadelijke ingrediënten. Zo natuurlijk mogelijk dus.
Ik heb al een heleboel artikels over de producten van Clinique geschreven. Als je benieuwd bent naar deze artikels, kijk dan even hier.

DE PERFECTE CONCEALER - BEYOND PERFECT VAN CLINIQUE

Beyond Perfect Concealer

Oke, de naam Beyond Perfecting Super Concealer doet denken aan een wondermiddel. Nu is het zo dat ik altijd op zoek ben naar nieuwe concealers. Het verschilt namelijk echt per seizoen en per huidconditie welke concealer bij mij het beste past.
Deze concealer heeft een volledig opbouwbare dekking die 24 uur lang houdt zonder retouches. De formule belooft ook niet uit te lopen en mooi te blijven zitten zelfs tijdens het zweten en vochtigheid. Het biedt ook hydratatie (denk aan de oogzone, die heeft dat echt nodig) en is verkrijgbaar in maar liefst 18 kleuren. De perfecte kleur zal er voor jou dus hoogstwaarschijnlijk ook tussen zitten.

DE PERFECTE CONCEALER - BEYOND PERFECT VAN CLINIQUE
DE PERFECTE CONCEALER - BEYOND PERFECT VAN CLINIQUE

Allright, de ultieme test. Ik hou namelijk wel van een lekker dekkende concealer. Zeker onder mijn ogen. En dan het liefst eentje die niet creast, geen cakey effect geeft maar toch een frisse uitstraling geven.
Deze concealer zit in een mini tube, het bevat maar 8 gram. Maar je hebt er ook heel weinig voor nodig. Ik merk dat ik iedere keer toch weer teveel pak. Je hebt maar een heel dun laagje nodig en wil je de dekking verhogen? Dan gebruik je weer een dun laagje, en nog één tot je tevreden bent.
De concealer creast inderdaad niet (hoewel ik het wel altijd afpoeder), en geeft een goed fris effect.
Ik had de concealer zelf liever in een pipet-flesje gezien. Ik blijf namelijk teveel pakken omdat het zo een klein tubetje is, je moet er eigenlijk niet eens in knijpen.

BEFORE

DE PERFECTE CONCEALER - BEYOND PERFECT VAN CLINIQUE

AFTER

DE PERFECTE CONCEALER - BEYOND PERFECT VAN CLINIQUE

Hierboven zie je op de ‘After’ foto dat ik maar één laagje gebruikt heb. En dat dekt echt al prima. Voor een full make-up look zul je een laagje of 2 á 3 nodig hebben denk ik. Maar het geeft meteen al een fris effect. Ook creast het niet in mijn lijntjes onder mijn ogen. Een fijne concealer dus. Qua textuur en qua dekking.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DE PERFECTE CONCEALER - BEYOND PERFECT VAN CLINIQUE

Het merk Clinique is bij de meeste parfumerieën te koop. Denk aan Douglas, Ici Paris XL, Mooi Parfumerie maar ook bij de Bijenkorf kun je het merk scoren. Wil je het helemaal officieel doen dan kun je ook altijd een kijkje nemen op de website van Clinique zelf.

Prijs:

  • Clinique Beyond Perfecting Super Concealer €24,99 (8g)

Welke concealer gebruik jij het liefst?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May