Serums zijn onmisbaar in je huidverzorging. De Arctic Elixir van Skyn Iceland heeft al een magische naam vind ik. En ik was erg benieuwd naar het product zelf. Stress- en verouderingstekenen op de huid? Dit serum belooft het in twee weken weg te nemen.

SKYN ICELAND

ARCTIC ELIXIR VAN SKYN ICELAND

Skyn Iceland is een merk dat (tegen de verwachting in) uit Amerika komt. Waarom heet het merk dan Skyn Iceland? Omdat alle puur natuurlijke ingrediënten die in de huidverzorging zit uit IJsland komt. Simple as that.
Het merk richt zich vooral op de huid met stress, iedere huid heeft namelijk stress en dit kun je verminderen door de juiste voeding te eten maar ook door de juiste producten te gebruiken.
Sarah, de founder van Skyn Iceland had zelf ook last van een gestresste huid en is daarom gaan zoeken naar een oplossing. Uiteindelijk ontwikkelde ze de producten die nu te koop zijn. Eerder schreef ik al een review over onder andere het Detox pakket. Meer reviews zien van het merk? Dat kan hier.

ARCTIC ELIXIR SERUM

ARCTIC ELIXIR VAN SKYN ICELAND

Het Arctic Elixir Serum wordt omschreven als een wake-up call voor de huid die is uitgeput door stress. Het serum zit namelijk bomvol peptiden en plantaarde stamcellen. Het beschermt je huid tegen de gevolgen van stress, namelijk versnelde huidveroudering. Niet iets wat we willen. Een doffe en oneffen teint van de huid maakt je niet bepaald knapper.
Het serum vermindert de rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid, stimuleert de aanmaak van collageen en weert vrije radicalen af.
Al binnen 30 minuten zijn de fijne lijntjes glad gestreken en binnen drie weken is de huid egaler, stralender en zachter.

ARCTIC ELIXIR VAN SKYN ICELAND
ARCTIC ELIXIR VAN SKYN ICELAND

Het serum vind je in een glazen potje met een pipetje. Mijn favoriet! Ik hou van pipetjes en ook van glazen flesjes. Het geeft me een beetje een luxe gevoel.
Het serum zelf is een soort transparante gel om te zien en je hebt maar weinig nodig voor het hele gezicht. De geur is redelijk neutraal maar tijdens het aanbrengen ruikt het wel wat fris.
Het vervliegt snel overigens. De gel-achtige textuur voelt heel erg zacht aan op de huid, en ik vind het heerlijk om het in te masseren op mijn gezicht. Het is snel ingetrokken, binnen een minuutje zeker. Hierna voelt mijn huid ook echt heel zacht aan. Het is de bedoeling dat je hierna nog een dagcrème of moisturizer aanbrengt maar in principe hoeft dat niet eens wat het lijkt genoeg te hydrateren bij mij. Mijn huid wordt er inderdaad dus heel zacht van en de fijne lijntjes worden ook wat vermindert. Een heel fijn product! Zeker voor de iets oudere huid (zoals die van mij 30+).

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ARCTIC ELIXIR VAN SKYN ICELAND

Skyn Iceland is verkrijgbaar via de webshop van Skyn Iceland zelf.

Prijs:

  • Arctic Elixir Serum €49 (30ml)

Gebruik jij een serum in jouw huidverzorgingsroutine?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May