Het Kiehls Energizing Mask zou mij op het lijf geschreven moeten zijn. Na een huid analyse van de Kiehls expert in combinatie met mijn wensen werd dit masker mij aangeraden. Ik hou sowieso van maskertjes dus de review is er natuurlijk voor jullie ook! Enjoy.

KIEHLS

Kiehls energizing masker met turmeric en cranberry seeds

Kiehl’s bestaat al 160 jaar (!) en is daarmee dus een oude rot in het vak. Het merk is opgericht door de heer John Kiehl die van oorsprong een apotheek was en een passie had voor plantkunde.
De producten van Kiehl’s staan zelfs in Smithsonian Institute in Washington (hét museum over geschiedenis, kijk de film ‘Night at the Museum’ eens. Hilarisch. Niets te maken met het merk maar ik hou ervan.
Anyway, het merk is dus al jarenlang een begrip en was niet zomaar even een dingetje dat weer voorbij is gevlogen. Vandaag de dag is het merk namelijk te koop in de Bijenkorf en ja, dan ben je best een naam.
Eerdere artikels over het merk kun je hier vinden!

TURMERIC & CRANBERRY SEED ENERGIZING & RADIANCE MASK

Kiehls energizing masker met turmeric en cranberry seeds

Het Kiehl’s Turmeric & Cranberry Seed Energizing & Radiance Mask is een gezichtsmasker dat de doffe en vermoeide huid weer energie geeft. Het belooft je huid weer te doen stralen zodat je huid weer gezond voor de dag komt.
Turmeric is misschien een gekke naam, maar het is simpelweg kurkuma en dat kennen we wel toch? Dit zorgt ervoor de huid herstelt, gehydrateerd wordt en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Dit ingrediënt wordt ook graag gebruikt bij acné, rimpels en vlekken in het gezicht.
De cranberry zorgt voor het ontgiften van de huid, het heeft namelijk een detox effect. Ook bevat het een heleboel vitaminen en mineralen.

Kiehls energizing masker met turmeric en cranberry seeds
Kiehls energizing masker met turmeric en cranberry seeds

Het masker ziet er wat gelig uit, ik vermoed dat dit de kurkuma is. Verder ziet het er heel natuurlijk uit met kleine stukjes erin. Ook ruikt het natuurlijk naar kurkuma en cranberry. Volgens mij zitten er weinig ingrediënten als parfum en dergelijke in. Dat bevalt me wel!
Ik breng het aan met een kwast en laat het ongeveer 10 minuten op mijn gezicht zitten. Na het reinigen voelt mijn huid lekker zacht aan en niet onbelangrijk, ik heb wat kleur op mijn gezicht gekregen! De grauwigheid is inderdaad minder geworden. Een heerlijk masker waar je ook best lang mee doet! Fijn!

KIEHLS ENERGIZING MASKER

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

Kiehls energizing masker met turmeric en cranberry seeds

Kiehl’s is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en kun je alles ook lekker ruiken en voelen. Maar als er geen Bijenkorf bij jou in de buurt zit (wat bij mij het geval is en ik het alleen wil combineren met een bezoek Amsterdam) dan kun je de Kiehl’s producten ook aanschaffen bij de officiële webshop van Kiehl’s.

Prijs:

  • Kiehl’s Turmeric & Cranberry Seed Radiance & Energizing Mask €41 (100ml)

Wat zoek jij in een gezichtsmasker?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May