Marc Inbane heeft een gloednieuw product gelanceerd! Namelijk de Tinted Moisturizer met een SPF10! Natuurlijk heb ik die voor jullie uitgetest en het allerleukste is dat ik maar liefst twee van deze moisturizers mag weggeven aan mijn volgers! In het artikel vind je meer informatie!

MARC INBANE

WIN: 2X MARC INBANE TINTED MOISTURIZER! + REVIEW

Marc Inbane is een Nederlands merk dat zich gespecialiseerd heeft in tanning en daarnaast ook nog tools en tegenwoordig ook geurkaarsen ♡
Je kunt de producten in verschillende webshops vinden maar je kunt het natuurlijk ook gewoon op de webshop van Marc Inbane zelf kopen.
Meer artikels over de producten van dit merk kun je hier vinden.

LE TEINT

WIN: 2X MARC INBANE TINTED MOISTURIZER! + REVIEW

Tinted moisturizer

Het allernieuwste product van Marc Inbane is Le Teint. Een tinted moisturizer mét SPF en nog een heleboel andere voordelen.
Het wordt omschreven als een luxe, vochtinbrengende dagcrème die zorgt voor een stralende huid en de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Het ingrediënt Bronzyl® zorgt ervoor dat je bruine kleurtje die je hebt opgedaan (door de zon of door een tanning product) langer blijft. Verder vind je Shea Butter in de crème en Hygroplex® en een NMF-complex die de vochtbalans van de huid optimaliseren.
De crème is olievrij en geschikt voor ieder huidtype, zelfs de gevoelige. Door de toegevoegde UV-bescherming is je huid ook nog eens beschermt tegen de zon.

WIN: 2X MARC INBANE TINTED MOISTURIZER! + REVIEW
WIN: 2X MARC INBANE TINTED MOISTURIZER! + REVIEW
 • Zorgt gelijk voor een stralende en gebruinde huid
 • Langer behoud van uw teint
 • Kan zelfstandig worden gebruikt voor een natuurlijke dekking, of in combinatie met concealer en poeder
 • Voorkomt schade door UV-stralen en schadelijke invloeden van buitenaf
 • Beschermt tegen fijne lijntjes en rimpels
 • Helpt uw huid tegen vroegtijdige veroudering
 • Dermatologisch getest, veganistisch en vrij van parabenen
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Olievrije formule
 • Luchtdichte flacon
WIN: 2X MARC INBANE TINTED MOISTURIZER! + REVIEW
WIN: 2X MARC INBANE TINTED MOISTURIZER! + REVIEW

Allright, mijn mening dus! Ten eerste vind ik de flacon prachtig. Zoals ik van Marc Inbane wel ben gewend straalt het luxe uit. Het flesje is namelijk van mat glas en heeft een zwarte kleur. Dat is niet alleen mooi om te zien, maar ook voor de houdbaarheid van een product is dit fijn. Hierdoor komt er namelijk geen zonlicht bij en blijft een product dus langer goed.
De crème is bruinig van kleur en doet me denken aan een self-tanning product. Dat doet het in principe niet, ik word niet zozeer bruiner van de moisturizer. Maar het laat mijn huid dus langer van haar bruine kleurtje genieten. Extra fijn dus in de zomer!
Ik voel dat de crème hydraterend werkt, mijn huid voelt namelijk heerlijk aan na gebruik. En de geur is ook megafijn. Een lekker zachte, tropische geur. De crème trekt snel in en omdat het olievrij is, is het ook perfect om te gebruiken voor je je make-up aanbrengt. Als een soort primer dus!
Tot slot krijg je er een heel mooie glowy look van. Zomer, kom er maar aan hoor!

WINNEN!!

En hoe leuk is het dat ik twee van deze producten mag weggeven aan jullie?
Dat gaan we als volgt doen.

 • Jij volgt mij op Instagram @May_Cate
 • Jij volgt Marc Inbane op Instagram @Marcinbane
 • Je liked deze foto op Instagram
 • En je tagged een vriendin die dit ook wil winnen!

En wie weet winnen jullie samen de nieuwste Le Teint!

Heel erg veel succes! De winactie sluit op maandag 26 februari en de winnares wordt via mijn Instagram kanaal bekend gemaakt middels een video in mijn story.
Over de uitslag valt niet te corresponderen. Toi toi toi!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Wil je niet meedoen aan de actie? Of heb je uiteindelijk niet gewonnen? Dan kun je Le Teint natuurlijk gewoon aanschaffen via de webshop van Marc Inbane.

Prijs:

 • Marc Inbane – Le Teint €39.95

Doe je ook mee met de winactie?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May