Is het je al opgevallen dat mijn ogen lekker licht zijn de laatste tijd? Ik heb namelijk Desio ontdekt. Een merk dat lenzen heeft met én zonder sterkte en ik ben helemaal fan. Benieuwd naar de review en foto’s van de lenzen? Check dan dit artikel.

BEAUTY LENZEN IN ALLE KLEURTJES VAN DESIO: REVIEW

DESIO

Desio is al redelijk bekend onder de beautyblogger wereldwijd. Het merk heeft namelijk echt prachtige lenzen.
Desio is een Italiaans bedrijf (yay in Europa! De verzendtijden vallen dus wel mee en geen invoerkosten). Op de website vind je allerlei soorten lenzen, de mooiste zijn natuurlijk de ‘Beauty collectie’ lenzen. Deze hebben allemaal natuurlijke kleuren die je ogen net dat beetje extra geven.
De lenzen zijn trouwens verkrijgbaar zonder sterkte, met sterkte maar ook met cilinder bijvoorbeeld. Heel fijn, én ze zijn betaalbaar!

BEAUTY LENZEN: MINT TOUCH

BEAUTY LENZEN IN ALLE KLEURTJES VAN DESIO: REVIEW

Ik had van een lieve collega blogger een setje daglenzen gekregen om het uit te proberen, en yes ik was verkocht.
De Sensual Beauty lenzen zijn verkrijgbaar in acht kleuren: blauw, groen en bruin in verschillende variaties. Zelf koos ik voor de ‘Mint Touch’ een lichtblauwe lens kleur mét sterkte.
De lenzen worden snel verstuurd, je kunt trouwens ook kiezen welke leveringswijze je liever hebt. Ze kunnen namelijk heel snel komen of iets langer, ligt eraan wat je wil betalen voor de levering.
Bij de ‘sterkte’ lenzen krijg je een doosje met de lenzen erin, een lenzenbakje en een kaartje met alle informatie en kleurtjes van de lenzen.
Mocht je nu voor iets knallende kleuren willen dan kun je kiezen voor de ‘Attitude collectie’, ook is er een ‘Two Shades of Grey’ collectie met twee verschillende grijze tinten en de ‘Coffee’ Collectie met bruine tinten.

BEAUTY LENZEN IN ALLE KLEURTJES VAN DESIO: REVIEW
BEAUTY LENZEN IN ALLE KLEURTJES VAN DESIO: REVIEW

Nu heb ik zelf weinig sterkte en een cilinder. Ik vond de cilinder lenzen iets te duur dus koos ik voor alleen sterkte. Ik draag namelijk normaal gesproken een bril tijdens het werken of langere dagen. Ik was dan ook geen lenzen gewend en het heeft een paar dagen geduurd tot ik de lenzen snel kon inbrengen.
De lenzen zitten echt prima, ze zijn wat groter dan mijn eigen oogkleur waardoor het er ook netjes overheen valt en het daardoor veel echter lijkt. Ook het donkere randje om de lens heen maakt het geheel realistischer.
Ik ben persoonlijk echt heel blij met de lenzen en krijg superveel complimenten over mijn ogen! De lenzen blijven dus bij mij komen.
Dit zijn overigens kwartaal lenzen, dus ik hoef maar 1 keer per drie maanden de lenzen te bestellen.

Een bericht gedeeld door May Cate (@may_cate) op

Een bericht gedeeld door May Cate (@may_cate) op

Benieuwd naar de groene kleur? Houdt dan mijn Instagram in de gaten want er komen natuurlijk looks aan!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

BEAUTY LENZEN IN ALLE KLEURTJES VAN DESIO: REVIEW

De lenzen van Desio zijn te bestellen via de webshop van Desio Lens.  Hier vind je ook alle informatie die je nodig hebt.

Prijzen:

  • Desio Dag Lenzen in vier kleuren €29
  • Desio Quarterly Lenzen in veertien kleuren €42

Heb jij wel eens gekleurde lenzen gedragen?

Disclaimer

May