Heb jij soms last van pukkeltjes of andere onzuiverheden? Dan gebruik je vast wel eens een concealer. De nieuwe Matte Clay Concealer van The Bodyshop is geheel vegan én bevat Tea-Tree zodat het tegelijk je puistjes verwijdert. Ik was wel benieuwd!

THE BODYSHOP

MATTE CLAY CONCEALER REVIEW VAN THE BODYSHOP

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!
The Bodyshop is een hele grote campagne begonnen tegen het testen op dieren (YAY voor The Bodyshop!). Het doel is om 8 miljoen handtekeningen te verzamelen zodat ze het kunnen voorleggen aan de VN.

Ga nu naar DEZE WEBSITE en teken de petitie als jij de dierproeven ook wilt stoppen! Many Thanks!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hierrrr.

MATTE CLAY CONCEALER REVIEW VAN THE BODYSHOP

Matte Clay Concealer

The Bodyshop komt met een nieuw ‘Holy Grail’ middel. Althans, zo klinkt het. De Matte Clay Concealer is namelijk een vegan concealer die de onzuiverheden camoufleert en tegelijkertijd de huid verzorgt en laat ademen. Ook bevat de concealer Tea-Tree dat we wel kennen van The Bodyshop en dat ook zorgt dat de pukkeltjes weggaan.
De concealer belooft een volledige dekking te geven maar de huid toch te laten ademen en heeft een natuurlijk resultaat. Oh, en het is zweet- en vochtbestendig.

MATTE CLAY CONCEALER REVIEW VAN THE BODYSHOP
MATTE CLAY CONCEALER REVIEW VAN THE BODYSHOP

Gelukkig wordt mijn huid de laatste jaren veel gegund, want ik heb minder last van onzuiverheden. Toch heb ik af en toe wel last van rode plekjes en ook wel pukkeltjes, zeker tijdens mijn menstruatie periode.
Een concealer is dan altijd fijn om te hebben om je puistjes te camoufleren. Fijn vind ik het dan ook dat het Tea-Tree bevat, dit is namelijk echt een wondermiddeltje tegen puistjes.
De concealer is inderdaad goed dekkend (zie foto hierboven) en is inderdaad natuurlijk qua uitstraling. Toch vind ik de naam een beetje gek. Clay doet me denken aan (duh) klei, en heb dan het idee alsof ik klei op mijn gezicht smeer. Dat is trouwens totaal niet het geval, don’t let the name tool you. Ook heeft de concealer een matte finish wat ook prettig is, je hoeft het namelijk niet meer af te poederen. Handig voor onderweg ook!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MATTE CLAY CONCEALER REVIEW VAN THE BODYSHOP

Natuurlijk zijn de producten allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.
De concealer is verkrijgbaar in 10 tinten, weet je niet zo goed welke tint het beste bij jouw huid past? Dan zou ik zeker even de winkel binnen stappen om het te proberen.

Prijzen:

  • Matte Clay Concealer €9 (1,5gr)

Gebruik jij wel eens een concealer? Zo ja, waarvoor?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May