Je hebt hem vast al voorbij zien komen. De Worth The Hype NYX Mascara. De nieuwste mascara die belooft om je wimpers bigger, bolder, thicker en fuller te maken. In dit artikel deel ik mijn ervaring en bekijk ik of ik het “Worth the Hype’ vind.

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

WORTH THE HYPE? DE NIEUWE NYX MASCARA

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb inmiddels al een heleboel make-uppies hiervan. Je vind tegenwoordig ook NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam én kun je alles online vinden bij Douglas (op de nieuwste collecties na, daar moet je altijd eventjes op wachten bij Douglas).
Benieuwd naar andere NYX artikels? Die vind je hier.

WORTH THE HYPE MASCARA

WORTH THE HYPE? DE NIEUWE NYX MASCARA

Allright, let’s go. Het nieuwste pareltje van NYX Professional Make-up is de Worth the Hype Mascara. NYX garandeert je dat je wimpers donkerder, voller en de hele dag flawless blijven. Het is een mascara die volume en verlenging belooft en makkelijk aan te brengen is.
De formule is ‘opbouwbaar’, dat inhoudt dat hoe meer laagjes je aanbrengt hoe bolder de wimpers worden zonder spinnenpoten effect.

WORTH THE HYPE? DE NIEUWE NYX MASCARA
WORTH THE HYPE? DE NIEUWE NYX MASCARA

Uiteraard heb ik de mascara een aantal keer gebruikt om te kijken hoe het bevalt. Ten eerste vind ik het borsteltje van de mascara prima! Aan het uiteinde wordt het borsteltje dunner en de haartjes zijn ook lekker fijn, hierdoor kun je alle kleine haartjes meepakken en ook de mini haartjes die aan het begin van je oog groeien.
De mascara is niet waterproof maar blijft in principe netjes zitten op haar plek. Bij mij is het aan het einde van de dag wel ietsje uitgelopen in mijn ooghoeken, maar dit heb ik bij iedere non-waterproof mascara. Ik heb traan redelijk snel in de wind enzo, daardoor heb ik altijd wat uitloop.
Ik breng ongeveer twee a drie laagjes aan voor mijn perfecte ‘look’. De mascara is inderdaad lekker zwart en geeft zeker meer volume en lengte. Ik zeg, worth the hype!
Het resultaat vind je hieronder.

BEFORE

WORTH THE HYPE? DE NIEUWE NYX MASCARA

AFTER

WORTH THE HYPE? DE NIEUWE NYX MASCARA

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

WORTH THE HYPE? DE NIEUWE NYX MASCARA

NYX is natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX stores die onder andere in Amsterdam (kalverstraat) en Rotterdam zitten. Ook is het merk verkrijgbaar bij Douglas, maar niet alle collecties zijn daar meteen te vinden.
Deze mascara is vanaf februari (nu dus) verkrijgbaar bij de NYX stores én Douglas.

Prijs:

  • Worth the Hype Mascara €9,40

Wat vind jij belangrijk aan een mascara?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May