Hoe kan het toch dat alle topmodellen komen uit het Hoge Noorden? Zo ook Akke Marije die in 2016 Hollands Next Top Model won. En kort geleden heeft ze haar eigen parfum uitgebracht met de naam ‘It’s Me’. Uiteraard zie je in dit artikel mijn mening over deze Neerlandse parfum.

AKKE MARIJE

Akke Marije is een prachtige jonge vrouw die in 2016 Hollands Next Top Model heeft gewonnen. Geboren en getogen in Fryslân. Ondertussen is ze een veelgevraagd model en heeft ze nog tijd kunnen vinden om haar eigen parfum te lanceren.
Akke Marije is een echte dierenliefhebber en kwam daarom tijdens de lancering van het parfum te paard. Natuurlijk zit hier een mooi verhaal achter.
De fotograaf van de campagne heeft namelijk een uitgemergeld, blind paard van de slacht gered. Ooit een succesvol renpaard maar door een infectie wilde niemand hem hebben. Op een gegeven moment was het paard zo blind dat ze naar de slacht moest. Tot de fotograaf hem kwam redden en hem zijn mooie oude leventje beloofde. Een deel van de opbrengst van deze parfum gaat dan ook naar de stichting Lucero die opkomt voor verwaarloosde paarden.
Ik ben hier een sucker voor, dus ik vind het geweldig!!

IT'S ME PARFUM

IT'S ME PARFUM VAN AKKE MARIJE

Het gaat natuurlijk om het parfum zelf. It’s Me wordt omschreven als vrouwelijk en subtiel en heeft een zachte geur van jasmijn, oranjebloesem, iris, patchoeli en vanille. Het is een licht parfum in een mooie groene flacon die een fris gevoel oproept vind ik.

IT'S ME PARFUM VAN AKKE MARIJE
IT'S ME PARFUM VAN AKKE MARIJE

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat het mijn favoriete parfum zou worden. Meestal zijn de parfums van bekende mensen een soort ‘Oh, ik maak ook nog een parfum, gewoon omdat het kan’ en niet zo speciaal.
Maar ik was écht heel positief verrast! De parfum ruikt heerlijk! De ingrediënten vind ik dan ook allemaal lekker, ik hou vooral van patchoeli en vanille maar de jasmijn en de oranjebloesem maken het wat frisser, terwijl de iris het wat zwoel maakt. Ik moet zeggen dat ik deze parfum de afgelopen week iedere dag heb gedragen.
Petje af, Akke Marije. Heerlijk en zeker een aanrader (bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, want de parfum is ook heel betaalbaar!).

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

IT'S ME PARFUM VAN AKKE MARIJE

It’s Me is verkrijgbaar bij onder andere The Sting (je weet wel, de kledingwinkel), en bij een aantal Cotton Club winkels. Maar je kunt natuurlijk ook online kijken bij The Model House.

Prijs:
Akke Marije – It’s Me €19,99 (50ml)

Koop jij iets eerder omdat een deel naar een goed doel gaat?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May