We kennen het allemaal wel. Druk, druk en nog eens druk. En dat eist haar tol. Wallen, donkere kringen, een futloze huid, rimpels enzovoorts. Hier heeft Skyn Iceland iets op bedacht. Namelijk het Multi-Masking pakket dat al deze problemen aanpakt. Klinkt wel goed he?

SKYN ICELAND

Skyn Iceland multi masking kit

First of all iets over het merk. Skyn Iceland is een merk dat (tegen de verwachting in) uit Amerika komt. Waarom heet het merk dan Skyn Iceland? Omdat alle puur natuurlijke ingrediënten die in de huidverzorging zit uit IJsland komt. Simple as that.
Het merk richt zich vooral op de huid met stress, iedere huid heeft namelijk stress en dit kun je verminderen door de juiste voeding te eten maar ook door de juiste producten te gebruiken.
Sarah, de founder van Skyn Iceland had zelf ook last van een gestresste huid en is daarom gaan zoeken naar een oplossing. Uiteindelijk ontwikkelde ze de producten die nu te koop zijn. Eerder schreef ik al een review over onder andere het Detox pakket. Meer reviews zien van het merk? Dat kan hier.

MULTI-MASKING KIT

Skyn Iceland multi masking kit

De Multi-Masking Kit van Skyn Iceland bestaat uit zes verschillende maskers die allemaal een ander deel van je gezicht aanpakken.
Zo vind je twee paar Fresh Start Masks, twee paar Eye gels en twee paar Face gels. Ik ga het hieronder uitgebreider vertellen.
Het doel van deze kit is om je huid weer te laten stralen en je vermoeide uitstraling weer te verfrissen. En ik denk dat we dat soms allemaal wel eens kunnen gebruiken.

FRESH START MASK

Skyn Iceland multi masking kit

Het Fresh Start Mask is een kleimasker met verkoelende klei uit de ijstijd (ik vraag me dan af hoe ze daaraan komen, komt op het lijstje! haha) en heeft een telcomplex van fruitzuren.
Het masker is een twee-fasen behandeling die ontgift, herdefinieert en de huid polijst. Het masker is een mengsel van verkoelende blauwe klei en een AHA telcomplex van fruitzuren die samen een schuim vormen. Je moet dan ook eerst het ene zakje openmaken en aanbrengen, vervolgens het andere zakje om de eerste vloeistof te activeren. Leuk wel! Want het gaat inderdaad lekker schuimen!

HYDRO COOL FIRMING EYE GELS

Skyn Iceland multi masking kit

Vervolgens vinden we ook de Hydro Cool Firming Eye Gels in de kit. Deze zijn perfect voor de gevoelige huid onder de ogen. Ze beloven de huid daar te verstevigen, op te frissen, glad te strijken en wallen doen verminderen.
Het zijn gelpatches die verkoelend werken en binnen 10 minuten al resultaat geeft dankzij de krachtige stoffen en gletsjerwater uit IJsland. Iets wat ik redelijk vaak kan gebruiken.. Of ik nu goed of slecht slaap, de huid rond mijn ogen kan altijd wel een opfrisser gebruiken.

HYDRO COOL FIRMING FACE GELS

Skyn Iceland multi masking kit

Tot slot nog de Hydro Cool Firming Face Gels die extension en peptiden bevatten waardoor de fijne lijntjes verstevigd, geëgaliseerd en afgevlakt worden.
Deze face gel gebruik je wekelijks en belooft een direct rimpel-vervagend effect te hebben zonder naalden (altijd fijn). Ook deze patches werken binnen 1o minuten. Lekker snel.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Skyn Iceland multi masking kit

Skyn Iceland is verkrijgbaar via de webshop van Skyn Iceland zelf.

Prijs:
Skyn Iceland – Multi-Masking Kit €25

Heb jij Skyn Iceland al gespot?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May