Kennen we allemaal de Eclat Minute lippies nog van Clarins? Die in die tube? Er zijn nu twee nieuwe lip balms in de Eclat Minute lijn verschenen en ze zijn mooi! In dit artikel vind je de review en natuurlijk de swatches.

CLARINS

ECLAT MINUTE LIPBALM. NIEUWSTE GOODIE VAN CLARINS

Clarins is een heerlijk merk dat van oorsprong uit Frankrijk komt. Het staat bekend om een luxueus en high-end merk dat huidverzorging, make-up en parfum ontwikkeld.
Clarins is een familie bedrijf (zo leuk altijd om te horen) en werd in 1954 opgericht door de student Jacques Courtin-Clarins. Nog niet eens zo heel lang geleden is deze meneer overleden, in 2007 namelijk. Zijn zoon Christian Courtin-Clarins heeft het stokje overgenomen waardoor het merk precies hetzelfde blijft zoals zijn vader dat zou willen. Luxe, kwaliteit en exclusiviteit.
Clarins staat er bekend om dat de producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals planten. Daardoor zullen de producten dus nooit zorgen voor een geïrriteerde huid of allergieën. Zelfs de meest gevoelige huid vind Clarins fijn!
Benieuwd naar eerdere reviews/video’s over de producten van het merk? Die vind je hier.

ECLAT MINUTE LIP BALM PERFECTOR

ECLAT MINUTE LIPBALM. NIEUWSTE GOODIE VAN CLARINS

Een van mijn eerste high-end cosmetica aankopen was de Eclat Minute van Clarins. Die lipgloss in de tube. Prachtig!
In deze lijn is er dus een nieuw product verschenen. Namelijk de Eclat Minute Lip Balm Perfector in twee verschillende kleuren. Het zijn dus officieel lip balsems om de lippen te verzorgen maar hebben ook mooie, gepigmenteerde kleuren en een glossy effect.
In de lippies zit onder andere mango en shea butter en werkt het hydraterend.

ECLAT MINUTE LIPBALM. NIEUWSTE GOODIE VAN CLARINS
ECLAT MINUTE LIPBALM. NIEUWSTE GOODIE VAN CLARINS

De lippies zitten in een prachtige verpakking zoals ik van Clarins gewend ben. De gouden details maken alles extra chic. De balm is in twee kleuren verkrijgbaar. Namelijk de Plum (de donkere kleur) en de Hot Pink (de lichte kleur).
De naam Hot Pink vind ik persoonlijk niet helemaal kloppen, het is naar mijn idee namelijk meer een koraal tint. En toevallig vind ik dat ook veel mooier dan een echte hot pink.
De plum is voor mij iets te donker, maar ideaal voor de dames die van de wat donkere lip kleuren houden.
Het voelt bij het aanbrengen ook echt als een balm maar is echt goed gepigmenteerd. Niet volledig dekkend maar het geeft wel echt een goede kleur. Dat was wel verassend want dat had ik niet verwacht. Ook vind ik de lip balm prettig aanvoelen, het plakt namelijk niet en voelt ook lekker op mijn lippen.

PLUM

ECLAT MINUTE LIPBALM. NIEUWSTE GOODIE VAN CLARINS

HOT PINK

ECLAT MINUTE LIPBALM. NIEUWSTE GOODIE VAN CLARINS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Clarins is te koop bij verschillende parfumerieën. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie vinden. Ook online kun je de producten vinden als je even op google kijkt!

Prijs:
Clarins – Eclat Minute Lip Balm Perfector €18 per stuk

Ken jij de Eclat Minute lippies nog? Zo ja, gebruik je ze nog steeds?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May