Tijdens mijn bezoekje aan de Lush store vertelde ik dat ik ’s avonds graag olie op mijn gezicht aanbreng. De medewerkster kwam toen met de Lush Serum Bar. Vergelijkbaar met een gezichtsolie maar toch net even anders. Vandaag de review van de Full of Grace.

LUSH

LUSH SERUM BAR VOOR HET GEZICHT

Lush is een van oorsprong Brits bedrijf dat in de jaren zo groot is geworden dat vrijwel iedereen dit merk wel kent. Het is dan ook een uniek merk. Het maakt haar producten helemaal handgemaakt met alleen maar verse en natuurlijke ingrediënten. Ze gebruiken dus absoluut geen chemische ingrediënten, parabenen en de rest van alle ingrediënten die gewoon eigenlijk niet thuis horen in producten die je gebruikt voor de huid.
Ook zijn ze altijd dierproefvrij en zijn ze op social media vooral bekend van de ‘bathbombs’. Ik heb geen bad, mega jammer.
Meer artikels over Lush producten kun je hier vinden.

FULL OF GRACE SERUM BAR

LUSH SERUM BAR VOOR HET GEZICHT

Zoals ik al zei, gaf ik in de store aan dat ik ’s avonds graag een olie gebruik voor mijn gezicht. De medewerkster kwam toen terug met de Full of Grace Serum Bar. Het ziet er uit als een soort zeepje, maar is dus een serum voor het gezicht.
De bar zit vol met essentiële oliën waar verse portbello’s aan zijn toegevoegd die vol zitten met vitamines en mineralen. Ook vind je in de ingrediëntenlijst kamille (kalmerend) en karmijnpoeder (vermindert roodheid op de huid en helpt tegen een vette huid)

INGREDIËNTEN

 • Murumuruboter (Astrocaryum murumuru)
 • Kalamijnpoeder (Calamine)
 • Cupuacuboter (Theobroma grandiflorum)
 • Verse Rozenblaadjesinfusie
 • Biologische Amandelolie (Prunus dulcis)
 • Verse Portobellopaddestoelen
 • Blauwe Kamille-olie (Chamomilla recutita)
 • Rozenolie (Rosa damascena)
 • Afrikaanse Goudsbloemolie (Tagetes minuta)
 • *Benzyl Benzoaat
 • *Benzyl Cinnamaat
 • *Limonene
 • *Linalool
LUSH SERUM BAR VOOR HET GEZICHT
LUSH SERUM BAR VOOR HET GEZICHT

Zoals je ziet krijg ik de bar in een tinnen doosje. Superleuk! Is ook wel nodig, want de bar wil je liever niet in de open lucht bewaren in verband met bacteriën en dergelijke.
De bar is koud om aan te voelen en je vraagt je af hoe dit een serum kan worden. Het serum wordt door de lichaamswarmte geactiveerd zeg maar! Wanneer je met de bar over de huid heen gaat dan voel je dat na een paar seconden het serum op de huid smelt zeg maar.
De geur is absoluut HEERLIJK, een beetje poederachtig. Ik hou ervan.
Het voelt op mijn gezicht wat olieachtig aan maar trekt sneller in dan een gezichtsolie. Zelf gebruik ik het serum het liefst voordat ik ga slapen. Want ik denk dat het iets te vet is om mijn make-up overheen te gebruiken.
Al met al vind ik het een HEERLIJK product en gebruik hem iedere avond heel graag. Als je nog op zoek was naar een fijne, dierproefvrije en natuurlijke serum, bij deze!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

LUSH SERUM BAR VOOR HET GEZICHT

Natuurlijk zijn de Lush producten te koop via de webshop van Lush. Het is een blijvend product in de collectie. YAY!
Ook zijn de producten van Lush natuurlijk te bekijken, te voelen en te ruiken in de Lush winkels. De dichtstbijzijnde winkel kun je ook vinden op de website.

Prijs:
Lush – Full of Grace Serum Bar €14.95 (20gr)

Wat voor huidverzorgingsproducten gebruik jij voor het slapen gaan?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May