Over 10 dagen is het alweer zo ver. Valentijnsdag, you either hate it or you love it. Ik hou er wel van. En of je nu single bent of niet, je mag verwend worden hoor.
Cadeautjes krijgen van je liefde of van jezelf, who cares? Ter inspiratie hier een heerlijke valentijnsparfum en lipbalms van The Bodyshop.

THE BODYSHOP

VALENTIJNSDAG MET THE BODYSHOP

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!
The Bodyshop is een hele grote campagne begonnen tegen het testen op dieren (YAY voor The Bodyshop!). Het doel is om 8 miljoen handtekeningen te verzamelen zodat ze het kunnen voorleggen aan de VN.

Ga nu naar DEZE WEBSITE en teken de petitie als jij de dierproeven ook wilt stoppen! Many Thanks!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hierrrr.

VALENTIJNSDAG CADEAU TIPS

STRAWBERRY KISS GEUR

VALENTIJNSDAG MET THE BODYSHOP

Nieuw bij de Bodyshop is de Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss en is een zoete geur. De eau de toilette bevat namelijk de geur van Japanse kersenbloesem en de fruitige noten van aardbei, roze pioenroos en amber.
Leuk is het ook dat de geur 100% vegan is en in een retro flacon is verpakt.

VALENTIJNSDAG MET THE BODYSHOP
VALENTIJNSDAG MET THE BODYSHOP

De fles bevat 50ml en heeft een mooie rood/roze kleur. De geur is echt heel zoet maar niet de mierzoete geur waarvan je kaken samentrekken haha. De geur is net niet zoet genoeg om lekker te ruiken. Want ik vind hem ook echt heel erg lekker. Het ruikt een beetje naar snoepjes. Ik ruik de aardbeiden maar ik ruik ook het fruitige en de amber maakt het net iets kruidiger.
Een heerlijke geur voor in het voorjaar!

LIP JUICERS

VALENTIJNSDAG MET THE BODYSHOP

Ook hageltje nieuw zijn de Lip Juicers. Deze zijn in vijf verschillende kleuren en smaken verkrijgbaar.
Het is een super schattige lipbalm die hydraterend werkt en ook 100% vegan is. De Lip Juicers bevatten uiteraard ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn allemaal lekker fruitig qua geur én qua smaak.

VALENTIJNSDAG MET THE BODYSHOP
VALENTIJNSDAG MET THE BODYSHOP

Ik ben gewend aan de potjes lipbalm van de Bodyshop waar je met de vingers in moet roeren. Dit is anders! De vorm doet me een beetje denken aan een jumbo potlood en je kunt het dus heel gemakkelijk aanbrengen zonder er met je (vieze) vingers in te zitten. Heel handig voor on the go dus.
De smaken die ik heb zijn Acai, Blueberry & Dragon Fruit (de paars/roze) en de Kiwi, Kale en Watermelon (de geel/groene). Mijn favoriet is de geel/groene. Ik hou namelijk erg van de smaak van watermeloen. En hij is lekker fris!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

VALENTIJNSDAG MET THE BODYSHOP

Natuurlijk zijn de producten allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Prijzen:
Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss €27 (50ml)
Lip Juicer €9 per stuk

Ga jij nog wat speciaals doen met valentijnsdag?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May