Paarse en blauwe lipsticks zijn AWESOME! Je moet het net even durven maar je rockt die lippen helemaal. Smashbox heeft een aantal toffe paarse tinten matte liquid lipsticks. In dit artikel zie je de review én de swatches van de Smashbox Lippies.

SMASHBOX

NIEUWE SMASHBOX LIPPIES

Fun fact: Smashbox cosmetics is ontstaan in een fotostudio in Los Angeles. Smashbox is namelijk een fotostudio waar altijd prachtige looks werden gecreëerd door de make-up artists daar. Daar ontstond het merk Smashbox cosmetics. Nog een fun fact: Smashbox staat voor een fotocamera uit de jaren ’90 en is één van de meest iconische camera’s ooit.
Tegenwoordig kennen we in Nederland het merk natuurlijk allemaal wel. Bekend om de prachtige lipsticks en de meest mooie kleuren en pigmentatie!

ALWAYS ON LIQUID LIPSTICK

NIEUWE SMASHBOX LIPPIES

De Always on Matte Liquid Lipsticks zijn, zoals de naam al zegt, liquid lipsticks die lang blijven zitten. Ze zijn namelijk waterbestendig en de lipstick is voorzien van geavanceerde polymeer techniek die tot wel 8 uur blijft zitten.

NIEUWE SMASHBOX LIPPIES
NIEUWE SMASHBOX LIPPIES

Ik was ten eerste mega enthousiast over de kleuren. Mooie diepe paarse kleuren en super gepigmenteerd! Dat merkte ik al tijdens het swatchen op mijn arm. Maar ook de lippen hebben maar één laagje nodig. Heerlijk!
De lipstick droogt uiteindelijk mat op en ik heb het getest tijdens een bioscoop avond mét eten en drinken. Ik vind de lipstick ietwat droog, ik heb zelf namelijk ook snel droge lippen. Ik heb dat opgelost door eerst een lipbalm aan te brengen, een beetje deppen met een tissue en vervolgens de lipstick aan te brengen. Dit scheelt een hoop.
Like I said, de pigmentatie is top en waar ik ECHT heel blij mee ben is dat de lipstick totaal niet afgeeft. Je kunt zoenen, drinken, whatever zonder afdrukken achter te laten. Promise, het is echt waar! Ook blijft de lipstick inderdaad lang zitten. Hoewel ik na het eten en drinken aan de binnenkant van mijn lippen iets moet bijwerken.
De lipstick doet wat het zegt, zelf had ik liever iets minder droog gezien maar verder is het een prima lipstick!

PURPLE TAFFY

NIEUWE SMASHBOX LIPPIES purple taffy

ULTRA-VIOLET

NIEUWE SMASHBOX LIPPIES ultra violet

SOME NERVE

NIEUWE SMASHBOX LIPPIES some nerve

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De lipsticks van Smashbox zijn in Nederland bij Douglas te koop. Je kunt ze natuurlijk in de winkel zelf bekijken en testen maar ook online zijn ze te koop.

Prijs:
Smashbox – Always on Matte Liquid Lipstick €24,48 (4ml)

Zou jij een paarse lipstick dragen?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May