Wellicht heb je het al voorbij zien komen. De gloedje nieuwe collectie van onze favoriete winkel. De Etos Wellness lijn: Journey of Beauty. Denk Rituals maar dan budget. Een heerlijke lijn vol met verschillende geuren en unieke ingrediënten. Ik ben verkocht.

JOURNEY OF BEAUTY

JOURNEY OF BEAUTY: DE NIEUWE ETOS WELLNESS LIJN

The Journey of Beauty is de allernieuwste lichaamsverzorgings-collectie van Etos en you gotta love it. De collectie is geïnspireerd door de schoonheidsrituelen van Afrika, Nepal, Nieuw-Zeeland en Hawaï. Een nieuwe wellness lijn met hoogwaardige ingrediënten die ook echt uit die landen komen.
De collectie bestaat dus uit 4 lijnen met ieder een eigen verhaal. Hieronder laat ik je wat producten zien uit de collectie én wat ik ervan vind.
Leuk om te weten: Geen enkel product uit de collectie kost meer dan €5. Heel fijn voor je portemonnee dus.

AFRIKA: MARULA OIL & BAOBAB

JOURNEY OF BEAUTY: DE NIEUWE ETOS WELLNESS LIJN

Deze lijn is geïnspireerd door de Tree of Life uit Afrika. De Baobab boom heeft in Afrika een spirituele betekenis en staat symbool voor kracht, schoonheid en vruchtbaarheid. Deze boom kan tot wel duizenden jaren oud worden en heeft de kracht om gigantisch veel water op te slaan, zelfs in de meest droge gebieden.
Door de bevolking wordt de boom veel gebruikt. De schors en bladeren worden gebruikt om onder andere touw, textiel, zeep, rubber en lijm te maken maar ook traditionele medicijnen. Uit de zaden van de vrucht (vol met Vitamine C) komt een rijke olie die perfect is voor de huid.

JOURNEY OF BEAUTY: DE NIEUWE ETOS WELLNESS LIJN
JOURNEY OF BEAUTY: DE NIEUWE ETOS WELLNESS LIJN

De Afrika lijn ruikt heerlijk zacht maar toch intens. Ik ruik ietwat zoetig maar niet zo zoet dat het echt een zoete geur is. I like it actually.
Deze lijn heeft een Shower Foam (200ml) €3.99, een Shower Cream (250ml) €3.29, een
Shower Oil (200ml) €3.99 en een Body Oil (150ml) €4.49.

NEPAL: WHITE TEA & RICE

JOURNEY OF BEAUTY: DE NIEUWE ETOS WELLNESS LIJN

De volgende lijn is die uit Nepal en is geïnspireerd door yoga. Namasté! ‘Ik buig me voor het goddelijke in jou’ is de betekenis hiervan. De hoofdingrediënten van de producten uit deze lijn zijn Nepalese witte thee en rijst. Deze hebben vitaliserende eigenschappen en heeft een zachtzoete geur die ontspannend werkt. Zelf vind ik de geur lekker fris maar inderdaad heel zacht, dat is de rijst denk ik. Misschien vind ik dit wel de lekkerste van allemaal.
De lijn bestaat uit een Shower Foam (200ml) €3.99, een Shower Oil (200ml) €3.99, een
Foaming Scrub (150ml) €3.49 en een Body Serum (150ml) €4.99.

NEW ZEALAND: MANUCA HONEY & BEESWAX

JOURNEY OF BEAUTY: DE NIEUWE ETOS WELLNESS LIJN

In Nieuw-Zeeland draait alles om de natuur. Het is dan ook een prachtig land (waar onder andere Lord of the Rings is opgenomen). De Maori zijn de oorspronkelijke bewoners van het land en eren de natuurwezens en de natuurelementen. Je kent vast wel de Maori tattoos. Ik ben er niet zo weg van maar ze zijn heel populair en hebben bijzondere betekenissen.
De lijn bevat Manuca honing en Bijenwas en hebben een verzachtende en intensief voedende werking op de huid. De producten ruiken naar honing, ze hebben een heel subtiele geur. Als je niet zo van de aroma’s bent is dit de lijn voor jou.
De New Zealand lijn bevat een Shower Cream (250ml) €3.29, een Shower Scrub (150ml) €3.99, en een Body Butter (250ml) €4.99.

HAWAÏ: GUAVA & PINEAPPLE

JOURNEY OF BEAUTY: DE NIEUWE ETOS WELLNESS LIJN

Tot slot is er nog de Hawaïaanse lijn. Namelijk de Guava en Pineapple en zoals de naam het al zegt is het lekker zoet. Denk aan zonovergoten stranden en het groene regenwoud van dit land. Zonsondergangen, blauwe wateren en cocktails. Aloha! De lijn is geïnspireerd door de Hawaïaanse cultuur die staat voor liefde, vrede, goedaardigheid en compassie.
De producten bevatten dus guave en ananas die boordevol Vitamine C, Provitamine B5 en E zitten en je meteen een energiestoot geven.
Denk aan tropische geuren, ik ruik vooral de guave, heel erg lekker! Wel redelijk zoetig, dus je moet ervan houden.
Deze lijn bevat een Shower Foam (200ml) €3.99, een Shower Oil (200ml) €3.99, een
Shower Jelly (250ml) €3.29 en een Body Lotion (150ml) €3.49.

Welke lijn wil jij wel scoren?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May