Hebben jullie mijn Vitamine C avontuur met Kiehls al gespot in mijn insta story? Vandaag dan de review over dit nieuwste product van het merk. Ik heb eerder Vitamine C producten geprobeerd en ook al eens break-outs gehad hiervan. Zal dit wel werken misschien?

KIEHLS

VITAMINE C BOOST MET KIEHLS

Kiehl’s bestaat al 160 jaar (!) en is daarmee dus een oude rot in het vak. Het merk is opgericht door de heer John Kiehl die van oorsprong een apotheek was en een passie had voor plantkunde.
De producten van Kiehl’s staan zelfs in Smithsonian Institute in Washington (hét museum over geschiedenis, kijk de film ‘Night at the Museum’ eens. Hilarisch. Niets te maken met het merk maar ik hou ervan.
Anyway, het merk is dus al jarenlang een begrip en was niet zomaar even een dingetje dat weer voorbij is gevlogen. Vandaag de dag is het merk namelijk te koop in de Bijenkorf en ja, dan ben je best een naam.
Eerdere artikels over het merk kun je hier vinden!

SERUM

VITAMINE C BOOST MET KIEHLS

Het serum heeft echt een mega lange naam, namelijk Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate en zal ik daarom in dit artikel, voor het gemak ‘Het serum’ noemen.
Het serum bevat 12,5% Vitamine C en is eigenlijk een remake van de eerste (die je wellicht wel kent). Deze nieuwe formule bevat dus meer Vitamine C, namelijk 10,5% L-Ascorbic Zuur en 2% Ascorbyl Glucoside.
Het belooft zichtbaar de rimpeltjes en fijne lijntjes te verminderen en zelfs de poriën te verkleinen wat zorgt voor een gladdere huid. De formule is daarnaast nog geïnfuseerd met Hyaluronzuur.

VITAMINE C BOOST MET KIEHLS
VITAMINE C BOOST MET KIEHLS

Ik was een klein beetje hufterig (dat is West Fries voor bang) om het te gebruiken. Dat zal ik eerlijk toegeven. Ik heb namelijk ervaring met Vitamine C huidverzorging en dat ging niet altijd goed.
Maar hey, ik ben de dummy dus ik heb het zonder na te denken braaf een aantal avonden aangebracht.
Ten eerste is het een witte melk-achtige vloeibare crème die je het beste aan kunt brengen door wat stipjes op je gezicht te zetten en het vervolgens te verdelen over je huid met de handen.
Superleuk, het werkt verwarmend! Heel fijn gevoel eigenlijk wel. Niet prikkend verder maar een soort warm gevoel. Ook ruikt de crème fijn, naar sinaasappelen.
Ik gebruik het serum het liefst in de avond voordat ik ga slapen. Ik moet zeggen dat ik inderdaad na een paar dagen wel al ietwat verschil zie in mijn poriën. De lijntjes heb ik (gelukkig) nog niet erg, maar hopelijk voorkomt het die dan ook. Oordeel: Een fijn product die géén break-outs veroorzaakt en een luxe gevoel geeft bij het aanbrengen.

KLEINE IMPRESSIE VAN HET EVENT

VITAMINE C BOOST MET KIEHLS
VITAMINE C BOOST MET KIEHLS
VITAMINE C BOOST MET KIEHLS
VITAMINE C BOOST MET KIEHLS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VITAMINE C BOOST MET KIEHLS

Kiehl’s is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en kun je alles ook lekker ruiken en voelen. Maar als er geen Bijenkorf bij jou in de buurt zit (wat bij mij het geval is en ik het alleen wil combineren met een bezoek Amsterdam) dan kun je de Kiehl’s producten ook aanschaffen bij de officiële webshop van Kiehl’s.

Prijs:

  • Kiehls – Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate €78.50 (75ml) €59 (50ml) €97 (100ml)

Heb jij al eens Vitamine C in je skincare geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May