Je haren föhnen is een tijdrovend en vervelend klusje, althans dat vind ik. Daarom test ik de Diva Detangle & Dry Borstel uit. Dit zou het föhnen veel makkelijker moeten maken én de borstelharen bevatten onder andere argan olie. Oelala. Ik was benieuwd! Lees je mee? Ps. aan het eind van het artikel vind je nog een leuke kortingscode! 

DIVA DETANGLE & DRY PRO BORSTEL

DIVA DETANGLE PRO: BORSTEL & FÖHN IN 1

Zo leuk om weer eens een haarstylingsproduct te testen! Ditmaal probeer ik de Diva Detangle & Dry Pro Borstel.
Deze borstel is een föhn en een borstel in één. Geen gedoe meer met een lamme arm, heel makkelijk met 1 hand te gebruiken.
De borstel werkt op handdoekdroog haar als een föhn, maar je kunt hem ook op droog haar gebruiken om het haar zachter te maken en een mooie gestylede look te creëren.
De borstel heeft een infrarood technologie die ervoor zorgt dat de vochtbalans in het haar wordt behouden. En guess what? De borstelharen zijn voorzien van arganolie, macadamia olie en keratine. Tot slot helpt de ionische generator om het kroezende haar te verminderen.

DIVA DETANGLE PRO: BORSTEL & FÖHN IN 1
DIVA DETANGLE PRO: BORSTEL & FÖHN IN 1

VOORDELEN

  • Borstel en droger in 1
  • Natuurlijke vochtbalans in het haar wordt behouden
  • Bevat argan olie, macadamia olie en keratine
  • Gaat klitten tegen tijdens het drogen
DIVA DETANGLE PRO: BORSTEL & FÖHN IN 1
DIVA DETANGLE PRO: BORSTEL & FÖHN IN 1

Ik was enthousiast! Deze tool wilde ik namelijk zó graag proberen. Ik heb echt een hekel aan mijn haar föhnen. Daarom doe ik dit dus ook bijna nooit. Meestal laat ik het gewoon aan de lucht drogen en style ik het wanneer het droog is.
Soms is dat helemaal niet handig en moet het eerder droog zijn, dus toen leek deze borstel de oplossing.
First of all, de borstel is licht van gewicht, dit is prettig met het vasthouden. Een lamme arm krijg je dus niet echt. Het snoer is ook lekker lang waardoor je alle kanten op kunt en je niet in rare bochten hoeft te wringen.
Verder krijg je er ook twee verschillende stekkers bij. Een Europese en de ander voor de verweggistan landen. Ik probeerde hem eraf te klikken, werkte niet en ik werd nogal gefrustreerd. Na 10 minuten kwam ik erachter dat er gewoon een schroefje inzit die je even los moet draaien. Alsjeblieft, scheelt jou misschien ook weer 10 minuten.
Het enige wat ik me afvraag is wanneer de oliën in de borstelharen uitwerken. Ik neem aan dat dit niet voor eeuwig zo blijft. Maar ik probeer er op te letten en jullie op de hoogte te houden!

DROGEN AAN DE LUCHT

DIVA DETANGLE PRO: BORSTEL & FÖHN IN 1

DROGEN MET DE BORSTEL

DIVA DETANGLE PRO: BORSTEL & FÖHN IN 1

Op de foto zie je links mijn haar dat gedroogd is aan de lucht. Hier is dus helemaal niets mee gedaan. Rechts heb ik gedaan met de föhn borstel. Om het echte resultaat te laten zien heb ik verder geen producten zoals olie of tools gebruikt. Dit is simpelweg het effect van de borstel.
De borstel heeft twee standen: High en Low. Dit staat voor de intensiteit van de lucht en de warmte. Ik heb de High-functie gebruikt.
Het in model brengen van het haar kan in principe ook met de borstel, maar ik kies er zelf voor om dat met de steil-tang te doen. Op mijn instagram vind je deze week een filmpje van hoe ik dat doe!
Wat mij opvalt is dat mijn haar sowieso zachter aanvoelt (echt die föhn zachtheid) en er meer volume in mijn haar zit na het gebruik van de Diva Detangle Pro borstel. Absoluut een aanrader voor mensen die een hekel hebben aan het föhnen van hun haar of door een beperking misschien niet eens kunnen föhnen. Ideaal!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DIVA DETANGLE PRO: BORSTEL & FÖHN IN 1

De Diva Detangle & Dry Borstel is te koop bij de webshop van John Beerens. Sowieso één van mijn favoriete webshops als het gaat om haarverzorging en haartools.

Prijs:

  • Diva Detangle & Dry Borstel €84.95

Op dit moment loopt er trouwens een kortingscode van mijn bij John Beerens. De code is geldig t/m 21 mei 2018. Als je voor die tijd bestelt en de code MAY10 gebruikt, krijg je dus 10% korting op de borstel (de code geldt voor het hele assortiment!).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May