De vorige post van de Etos Botanicals lijn ging over de Rosemary & Fig lijn. Inmiddels is er weer een nieuwe opgepiept. Namelijk de Basil & Grapefruit lijn. Een frisse en fruitige geur. En daar zijn natuurlijk weer allerlei fijne huidverzorgingsproducten van verschenen.

BOTANICAL BOOST

ETOS BOTANICALS: BASIL & GRAPEFRUIT

Botanical Boost is het pareltje van Etos. Namelijk een collectie met verschillende geuren die je een luxe gevoel geven.
De producten van Etos zijn in de eerste plaats altijd diervriendelijk (nooit op dieren getest). Deze lijn bevat een heleboel planten als ingrediΓ«nten waar de lekkere geur ook vandaan komt. Alle planten komen uit de Hortus.
Etos hoopt je met deze collectie het wellness gevoel te geven en dat voor een heel klein prijsje. De producten zijn namelijk nooit duurder dan €7,99.
Het uiterlijk van de collecties vind ik prachtig. Staat alleen al leuk in de badkamer! Dit is de Basil & Grapefruit collectie, Een heerlijke nieuwe fruitige lijn. Let op: de collectie is limited edition! En wordt omschreven als een geur waar je lekker energiek van wordt.
Ben je benieuwd naar eerdere artikelen over Etos en/of Botanical Boost lijnen? Kijk dan even hier.

BASIL & GRAPEFRUIT SHOWERFOAM

ETOS BOTANICALS: BASIL & GRAPEFRUIT

De Etos Basil & Grapefruit Showerfoam is een luxe douchefoam die plantenextracten bevat van de hoogste kwaliteit. De foam wordt omschreven als een aromatische en verkwikkende reiniging.

ETOS BOTANICALS: BASIL & GRAPEFRUIT
ETOS BOTANICALS: BASIL & GRAPEFRUIT

Ja, de douchefoam van Etos ken ik inmiddels wel. Fijn dat er weer een nieuwe is want de vorige heb ik van de week net leeg gemaakt.
Deze geur vind ik ergens ook wel lekkerder eigenlijk! Hij is heel fris en ruikt echt naar citrus waardoor je inderdaad dat ‘energieke’ gevoel krijgt. De foam zelf is gewoon erg fijn. Schuimt heerlijk en je doet er mega lang over. Je hebt namelijk maar weinig nodig.

ETOS BASIL & GRAPEFRUIT SHOWERPEELING

ETOS BOTANICALS: BASIL & GRAPEFRUIT

De Etos Basil & Grapefruit Showerpeeling is een milde douchescrub met scrubdeeltjes van natuurlijke oorsprong. Scrub je winterhuid weg en geeft meteen een zachte en gereinigde huid.

ETOS BOTANICALS: BASIL & GRAPEFRUIT
ETOS BOTANICALS: BASIL & GRAPEFRUIT

De peeling heeft precies dezelfde geur als de foam. Zelfs qua sterkte doet deze niet onder.
Het is een beetje een dikke gel-achtige structuur en is daarom prettig in gebruik onder de douche. Je laat niet de helft vallen bij het pakken uit de pot zeg maar. De scrubdeeltjes zijn echt ieniemienie en daardoor voelt de scrub inderdaad heel mild aan maar worden de dode huidcellen wΓ©l verwijderd en krijg je een zachte huid. Vooral deze peeling raad ik aan. Het lijkt zelfs op kwaliteit van high-end merken.

BASIL & GRAPEFRUIT SCENTED STICKS

ETOS BOTANICALS: BASIL & GRAPEFRUIT
ETOS BOTANICALS: BASIL & GRAPEFRUIT

En om het geheel helemaal te ervaren zijn er ook nog de Etos Basil & Grapefruit Scented Sticks, oftewel geurstokjes. De geur doet je meteen denken aan de zomer en geeft je energie. Je ruikt de basilicum en grapefruit ook hier weer heel duidelijk. Lekker.
Je zou denken dat ik de geurstokjes in mijn badkamer heb staan, wrong! Ik heb hem in mijn make-up/werkkamer gezet. Daar ben ik ook het vaakst. En het ruikt er echt heel lekker πŸ™‚

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ETOS BOTANICALS: BASIL & GRAPEFRUIT

Natuurlijk zijn al deze producten gewoon te koop bij Etos.
Iedere Etos heeft ze in het assortiment, dus ook de Etos bij jou in het kleine dorp of in de grote stad. Via de website van Etos kun je helaas de producten (nog) niet bestellen maar via ah.nl kan dat dan weer wel!

Prijzen:

  • Basil & Grapefruit Showerfoam €4.99 (200ml)
  • Basil & Grapefruit Showerpeeling €6.99 (200ml)
  • Basil & Grapefruit Scented Sticks €7.99 (150ml)

Let op, deze collectie is limited edition!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May