Moroccanoil is een merk dat zoveel vrouwen al in hun hart hebben gesloten. Nu hebben zij een nieuw product! Namelijk de Perfect Defense. Dit is een hitte-beschermende spray. Het voorkomt beschadiging van je haar én verzorgd je haar door de toegevoegde arganolie. Lees je mee?

MOROCCANOIL

NIEUW: PERFECT DEFENSE SPRAY VAN MOROCCANOIL

Moroccan Oil is een merk met verschillende haarverzorgingsproducten die allemaal argan olie bevatten. En as you all know is argan olie een soort wondermiddeltje. Niet alleen voor de haren maar ook voor de huid.
Het merk is begonnen door onder andere Carmen Tal. Tijdens haar reizen beleefde ze de meest krachtige behandeling voor haar beschadigde haren. Het werd weer gezond en glanzend. Vanaf toen was haar missie om de magie van argan olie te delen met andere vrouwen over de hele wereld.
Het merk had dan ook de primeur in het gebruik van argan olie in haarverzorging toen zij 10 jaar geleden begonnen. Inmiddels is de werking van argan olie alom bekend. Toch blijft Moroccanoil één van de meest fijne merken als het gaat om haarverzorging. Well, that’s my opinion.
Meer artikelen over de producten van Moroccanoil vind je hier.

PERFECT DEFENSE

NIEUW: PERFECT DEFENSE SPRAY VAN MOROCCANOIL

Het allernieuwste product van het merk is Perfect Defense. Een hittebeschermer die is gebaseerd op (uiteraard) arganolie. Het creëert een uniek thermisch schild dat het haar beschermt tegen schadelijke invloeden van hete stylingstools tot wel 230 graden!
De spray is gewichtloos en kan gemengd worden met allerlei andere stylingsproducten. De spray zit vol met antioxidanten en hydraterende ingrediënten waardoor het voor alle haartypes gebruikt kan worden.
De spray bevat dus arganolie maar ook Panthenol Provitamin B5 dat het haar hydrateert en zorgt voor een glans.

NIEUW: PERFECT DEFENSE SPRAY VAN MOROCCANOIL
NIEUW: PERFECT DEFENSE SPRAY VAN MOROCCANOIL

Het eerste wat ik deed toen ik de spray ging testen was snuffelen aan de geur. Ik herken Moroccanoil namelijk altijd aan de heerlijke authentieke geur van het merk.
Ook de spray heeft deze heerlijke geur. Ik gebruik daarbij ook de olie en mijn haar ruikt zó lekker.
De spray heeft een fijne nevel waardoor het haar niet nat wordt. Dit is fijn want anders gaat het zo knetteren tijdens het stylen. Op handdoekdroog haar kan het natuurlijk ook worden gebruikt voor het föhnen.
Tot slot merk ik dat de puntjes van mijn haren (die zijn echt mega dood) veel minder pluizen na het gebruik van de spray. Het hydraterende en glanzende effect werkt dus prima.
Een heel fijne spray die lekker ruikt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NIEUW: PERFECT DEFENSE SPRAY VAN MOROCCANOIL

De producten van Moroccanoil zijn onder andere te koop bij verschillende webshops. Je kunt altijd even googelen. Je kunt er natuurlijk het beste voor kiezen om de producten aan te schaffen via de webshop van Moroccanoil zelf. Hier kun je ook alle informatie goed lezen en bekijken als je dit nog nodig vindt.

Prijs:

  • Moroccanoil – Perfect Defense €32

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May