De vorige post van Nars ging over de Erdem collectie. Deze post ook, maar dan over het Powder Lip Palette. Een mega musthave. Althans voor mij. Benieuwd naar het palette en de swatches? Dan moet je even het artikel bekijken!

NARS

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

NARS is sinds 2017 (weer) in Nederland te koop! Een hele hoop jaren geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds afgelopen jaar niet meer! Want vanaf september 2017 wordt NARS verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs. Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

NARS ERDEM

NARS kennen jullie inmiddels allemaal wel. En de fashionista’s onder ons kennen Erdem waarschijnlijk ook al. Hij is namelijk een mode ontwerper en heeft al eens eerder met onder andere H&M samengewerkt.
Nu heeft hij de handen ineen geslagen met NARS en heeft een prachtige collectie: Strange Flowersontworpen. Hij staat bekend om zijn lekkere prints en experimentele textiels en dit is terug te zien in de make-up collectie. De mooie bloemen zijn dé print van de collectie en een leuk weetje: de moeder van Erdem droeg altijd rode lipsticks. Dus dat is zijn paradepaardje van de collectie.
De collectie bestaat uit 6 lipsticks, 2 oogschaduw palettes, een lip poeder palette, 2 blushes, blotting papers en een highlighter pencil. Swatches en de review van het oogschaduw palette, de lipsticks en het highlighter pencil kun je hier vinden. In dit artikel vind je het Lip Powder palette.

LIP POWDER PALETTE

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

Het Lip Powder Palette Posion Rose is het allernieuwste Limited Edition pareltje van Nars in samenwerking met Erdem.
Het palette bestaat uit vier verschillende tinten (met verschillende finishes: matte en metallic) lip poeder, een romige primer en een borsteltje met een precisietip. De poeders zijn individueel te gebruiken of in lagen, allemaal door elkaar of zelfs zonder ‘primer’. Hierdoor kun je dus eindeloos experimenteren en iedere keer weer een andere tint dragen. Of gewoon lekker jouw favoriete tint.

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES
HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

Links zie je de swatches (van links naar rechts aangebracht). En rechts zie je het palette. Helemaal links, vind je de primer. Dit is echt een balsem qua structuur en kan je ook op zich gebruiken. De rest van de tinten zijn in poedervorm.
Wat grappig is, de poeder smelt als het ware in een soort matte crème structuur en blijft daardoor de hele dag goed zitten zonder uit te lopen. Ik ben absoluut fan. Niet alleen vanwege de mooie verpakking maar ook de lipproducten zelf zijn heel fijn.
Het kwastje wat erbij zit is anders dan ik gewend ben van een lip kwast. Maar werkt echt prima! Juist door de vollere structuur en het puntige uiteinde is het heel gemakkelijk en netjes aan te brengen.

De kleuren v.l.n.r.:

  • Lip Priming Balm: Nude
  • Zira: Shimmering Rosé Gold
  • Calypso: Matte Rose
  • Damask: Matte Fuchsia
  • Ottoman: Matte Scarlet

SWATCHES

PRIMING BALM

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

ZIRA

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

CALYPSO

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

DAMASK

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

OTTOMAN

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

ZIRA & CALYPSO OMBRE

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

HET NARS ERDEM POWDER LIP PALETTE + SWATCHES

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met huidproducten) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen je trouwens altijd adviseren of helpen met het kiezen van de juiste producten.
De NARS x Erdem Strange Flowers collectie is vanaf 1 mei te koop.

Prijs:

  • NARS x Erdem Lip Poeder Palette €39

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May