Jeffree Star Cosmetics is HUGE. En we snappen allemaal waarom. De producten zijn namelijk om bij te kwijlen. De highlighters en de lippies zijn dé musthaves van het merk en die vind je in dit artikel! Ps. In Nederland vind je dit merk natuurlijk bij themakeupspot.nl. 

JEFFREE STAR COSMETICS

JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL

Jeffree Star is één van de meest flamboyante en creatieve personen die er in de make-up wereld bestaan. Yes, het is een man en he loves to wear make-up. En hij kan het als de beste.
Zijn make-up is geinspireerd op zichzelf: Fearlessly Glamorous met over the top kleurtjes en texturen. Zijn producten zijn precies voor de mensen die risico’s durven te nemen, lol willen hebben en trots zijn op wie ze zijn! Hoe kun je er niet van houden?
In Nederland kun je de Jeffree Star Cosmetics make-up kopen bij themakeupspot.nl, je vind daar vrijwel het hele assortiment!
Ik ben persoonlijk al een tijd fan van het merk. Niet alleen de verpakkingen zijn MEGA cute maar de make-up doet ook precies wat het belooft. En het is zó mooi! Oh, het merk is ook nog eens dierproefvrij én vegan!

MATTE LIQUID LIPSTICK: ALLEGEDLY

JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL

Allright, ik begin met mijn favoriete lip product ever. No joke, ik heb namelijk meerdere Jeffree Star lippies en ik draag ze echt bijna iedere dag.
Dit is mijn nieuwste aanwinst. De Jeffree Star Velour Liquid Lipstick – Allegedly. Deze lipsticks zijn vloeibare lipsticks die mat opdrogen en urenlang blijven zitten.
De kleur Allegedly heeft een mooie terracotta bruine kleur, hieronder zie je de swatch op mijn lippen.

JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL
JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL

De Velour Liquid Lipstick dus. Hier heb ik verschillende kleuren van liggen en ik gebruik ze heel erg vaak. Vooral de nude kleurtjes zijn mijn favoriet (mannequin is echt mijn tip aan jullie!).
De Allegedly is net geen nude maar heeft wel een prachtige aardtint die, bij mijn huid, super mooi gaat. De kleur is lichter dan je zou denken als je denkt aan ’terracotta bruin’. En dat bevalt me wel.
Deze lipsticks blijven bij mij trouwens écht bijna de hele dag zitten en drogen mijn lippen niet uit. Integendeel.

VELOUR LIP SCRUB: MOJITO

JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL

Ook met de Jeffree Star Cosmetics Velour Lipscrub was ik al bekend en gebruik ik (vooral in de winter) vaak. Dit smaakje Mojito had ik dan nog niet geprobeerd.
De Velour Lip Scrubs zijn, zoals de naam al aangeeft, een scrub voor de lippen. Maar net iets leuker: Je kunt de scrub gewoon opeten. De scrub is namelijk op basis van suiker. De Mojito heeft natuurlijk de verfrissende smaak van de Mojito Cocktail. Yummy.

JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL
JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL

Lip scrubs vind ik vaak onhandig. Het moet gebeuren bij de wasbak en je moet erop letten dat je niets in je mond krijgt, want het smaakt zo vies.
Deze lipscrubs dus niet! De scrubs komen in verschillende smaakjes en ze smaken echt zo lekker dat ik soms gewoon mijn lippen scrub omdat ik zin heb om het op te eten..
Je kunt de scrub in principe altijd en overal gebruiken. Zelf gebruik ik de scrub vooral voor het aanbrengen van mijn lip product. De velletjes zijn serieus weg en mijn lippen voelen zacht aan. Na het scrubben lik ik dus gewoon de scrub van mijn lippen af. Lekker haha!

24 KARAT PRO PALETTE

JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL

En dan nu het pareltje. Het Jeffree Star Cosmetics 24 Karat Pro Palette. In dit palette vind je 6 verschillende Skin Frost Highlighters (ja, precies DÉ highlighters waar iedereen het over heeft). 2 bestaande tinten en zelfs 4 nieuwe tinten. De highlighters kun je gebruiken om de ultimate glow te creëren op het gezicht maar ook op het lichaam. Allemaal intens gepigmenteerd, so get ready to glow like a lighthouse! Ook kun je de poeders vochtig aanbrengen om nog meer te shinen.

JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL
JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL

Het palette heeft een prachtige gouden kleur en past helemaal bij de vibe die het palette moet uitstralen. Ik vind serieus alle kleurtjes prachtig maar bij mij staat de kleur Sarcophagus het mooist (vind ik zelf). Want hij popt zo lekker. Onderaan dit artikel vind je ook foto’s waarin ik deze highlighter aan heb gebracht.

JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL

En dan natuurlijk de swatches. Bijna orgastisch, mag ik dat zeggen? De tinten variëren van koud tot warm en van wit tot goud/roze. Je kunt er echt alle kanten mee op.
Mijn palette voor thuis én on the go.

LOOK

JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL
JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL

Op de foto’s hierboven draag ik de Velour Liquid Lipstick – Allegedly en de Skin Frost – Sarcophagus.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

JEFFREE STAR MUSTHAVES VAN THEMAKEUPSPOT.NL

Jeffree Star Cosmetics is in Nederland te koop bij themakeupspot.nl. Dit is het officiële verkooppunt van het merk. Vrijwel het hele assortiment is te koop via de webshop!

Prijzen:

  • Velour Liquid Lipstick €20.95
  • Velour Lip Scrub €15.50
  • 24 Karat Pro Palette €40.90

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May