De nieuwe YSL ‘The Holographics’ Glossy Lip Stain is een long-lasting gloss. Mega gepigmenteerd en niet plakkerig. Dé lipgloss die je moet hebben dus. In dit artikel zie je de limited edition 505 Video Red. MUSTHAVE!

YVES SAINT LAURENT

YVES SAINT LAURENT: HOLOGRAPHIC GLOSSY LIP STAIN

Yves Saint Laurent (YSL) kennen we al jaren. Het merk begon in 1961 als een fashion brand en is begonnen door de heer Yves Saint Laurent himself. Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.
Het merk is altijd chique en high-end geweest en stond bekend onder de elite toentertijd.
Het merk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een heel bekend merk maar blijft toch bestemd voor de mensen die wat meer te besteden hebben.
Het merk heeft ook een ‘beauty-afdeling’. Hier vind je onder andere parfum, huidverzorging en make-up. Meer informatie over de beauty kant van het merk vind je hier.

THE HOLOGRAPHICS: GLOSSY LIP STAIN

YVES SAINT LAURENT: HOLOGRAPHIC GLOSSY LIP STAIN

Deze The Holographics Vernis À Lèvres Glossy Lip Stain is een limited edition lippie van YSL en in zes tinten verkrijgbaar.
Deze Glossy Lip Stain is de eerste Holographic-effect lip stain van YSL Beauté en heeft een neon shine en electric colors met parels met een holografisch effect. Deze gloss belooft niet uit te lopen en tot wel 6 uur te blijven zitten. Hierboven zie je de 505 Video Red variant.

YVES SAINT LAURENT: HOLOGRAPHIC GLOSSY LIP STAIN
YVES SAINT LAURENT: HOLOGRAPHIC GLOSSY LIP STAIN
YVES SAINT LAURENT: HOLOGRAPHIC GLOSSY LIP STAIN

Natuurlijk zit de gloss in een prachtig uiterlijk zoals ik gewend ben van YSL. Deze keer een zilveren dop in plaats van een gouden dop en dat past ook wel bij het ‘Holographic’ karakter.
Ik ben de laatste tijd dol op gloss maar het nadeel is dat het altijd zo plakkerig is. Deze gloss voelt juist niet plakkerig aan. En voelt juist erg fijn, als een soort lippenbalsem.
Ook blijft het inderdaad erg lang zitten. De gloss zelf verdwijnt wel wat maar de kleur blijft zeker een halve dag goed op haar plek. Fijne formule een stain en een gloss in één.
Je ziet de glinsterdeeltjes heel subtiel en geeft net dat beetje extra aan de gloss. Echt holografisch vind ik de gloss niet, maar dat vind ik niet zo erg. Ik vind dit eerlijk gezegd zelfs mooier.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

YVES SAINT LAURENT: HOLOGRAPHIC GLOSSY LIP STAIN

Het merk Yves Saint Laurent is bij verschillende luxere parfumeries te koop. Denk aan Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie. Uiteraard vind je dit merk ook bij de Bijenkorf.

Prijs:

  • YSL – The Holographics: Vernis À Lèvres Glossy Lip Stain 6ml – Limited Edition €35

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May