De Limited Edition Sisley Emulsion Ecologique is een plaatje om te zien. Dit iconische product is één van de bestsellers van het merk. En voor de zomer zit ze dus nu in een speciaal ‘jasje’.
In dit artikel zie je de nieuwe limited flacon én heb ik het meteen getest! Lees je mee?

SISLEY PARIS

SISLEY EMULSION ECOLOGIQUE: LIMITED EDITION

Sisley Paris een Frans cosmeticamerk dat is opgericht in 1976 door Hubert en Isabelle d’Ornano. Het merk is een echt familiebedrijf en bevat drie fundamentele waarden: Innovatie, Kwaliteit en dé Entrepreneur spirit.
Het merk ken je waarschijnlijk al heel lang. Te koop bij de luxere parfumeries en heeft niet alleen heerlijke parfum en make-up maar ook geweldige skincare. Ik ben fan van het allereerste uur. Oké, dat kan niet want ik kom uit 1985. Maar ja, ik gebruik het merk al erg lang. Absoluut een aanrader om eens te proberen en te snuffelen in de winkel! Zeker omdat het merk ook nog eens dierproefvrij is! Altijd al geweest.

ÉMULSION ÉCOLOGIQUE

SISLEY EMULSION ECOLOGIQUE: LIMITED EDITION

SISLEY EMULSION

De Sisley Paris Émulsion Écologique is een huidverzorging samengesteld op basis van een exclusief complex van plantenextracten. Zoals: Centella Asiatica, Ginseng, Rozemarijn, Hop en Paardenstaart. Het belooft revitaliserend en evenwicht-herstellend te werken. Verder beschermd het de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Émulsion is samengesteld op basis van plantenextracten

De Émulsion wordt omschreven als vloeibaar, luchtig, fris en comfortabel en kan worden gebruikt in combinatie met andere verzorgingsproducten, als basis. Of op zichzelf. Het bereidt de huid voor, maakt het steviger en soepeler en beschermt het de hele dag lang.
Fijn ook, dat deze Émulsion mat en hydraterend werkt voor de huid,

SISLEY EMULSION ECOLOGIQUE: LIMITED EDITION
SISLEY EMULSION ECOLOGIQUE: LIMITED EDITION

Het eerste wat ik denk is: ‘Jee, wat een mooie én grote fles!’. De fles en het doosje hebben een prachtig design van bloemen en vlinders in vrolijke kleurtjes. Helemaal in de zomer style.
De flacon is van glas (goed voor het milieu ook) en bevat een pompsysteem die je open en dicht kunt draaien.
De crème zelf vind ik HEERLIJK ruiken. Ik vind té sterke geuren nooit zo lekker in huidverzorging maar deze geur is echt zalig. De textuur van de crème is vloeibaar en redelijk dun waardoor het heel gemakkelijk is aan te brengen op de huid en je niet veel nodig hebt.
Ik gebruik deze Émulsion het allerliefst in de avond voordat ik naar bed ga, daarna doe ik er een gezichtsolie overheen. Mijn huid voelt de volgende dag HEEL zacht aan. Het geeft dus meteen resultaat! Ik ben helemaal fan van dit product en staat nu standaard op mijn nachtkastje!

LIMITED EDITION

SISLEY EMULSION ECOLOGIQUE: LIMITED EDITION

Het is de eerste keer dat Sisley Paris deze iconische flacon een nieuwe look geeft. Het design is ontworpen door kunstenares Elzbieta Radziwill. Als inspiratie heeft ze de natuur gebruikt en heeft als ode een bloemrijk gedicht gemaakt, waarin intens rood wordt gecombineerd met pastelroze en kostbaar goud.
Bloemen en vlinders komen tot leven en geeft de flacon een delicate, vrolijke en kleurige uitstraling.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SISLEY EMULSION ECOLOGIQUE: LIMITED EDITION

Sisley is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumeriespeciaalzaken en bij de Sisley counter in de Bijenkorf in Amsterdam en bij Hudson’s Bay in Den Haag.
Deze Limited Edition is vanaf 15 juni verkrijgbaar!

Prijs:

  • Sisley Paris: Émulsion Écologique Limited Edition €188.50 (125ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May