Het is weer tijd voor een te gekke winactie! Deze producten van Etude House, een heel tof Zuid Koreaans make-up merk ga ik in dit artikel niet alleen laten zien maar ik mag ze ook weggeven aan één van jullie. Heb je zin om te winnen? Lees dan vooral even verder.

WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

Etude House

Etude House is een Zuid Koreaans merk. En we LOVE Zuid Koreaanse make-up en huidverzorging. Etude is Frans van Chopin’s lovely étude, het wordt omgetoverd in een prachtig stuk.
Het merk heeft echt van alles: van make-up tot skincare en van nagellak tot haarverzorging. En alles ziet er mega cute uit zoals we gewend zijn van Koreaanse merken.
In Nederland wordt het merk verkocht bij Coos-Cosmetics.com. Mijn favoriete Zuid Koreaanse skincare & make-up webshop in Nederland!

TINT MY BROW GEL

WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

Ik begin met de Tint My Brows Gel. Een product waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Het wordt omschreven als een Long-Lasting Brow tint en is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten.
Er is een vorige versie van deze gel maar dit is dus de verbeterde, en belooft de kleur nog langer te houden. Niet alleen geeft het je wenkbrauwen een semi-permanent kleurtje maar verzorgt het de wenkbrauwen ook door de toegevoegde panthenol, groene thee-extract en zwarte bonen-extract.
De kleur in dit artikel is de meest donkere: Grey Brown.

WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP
WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

Het concept van dit product kende ik al. Je brengt de gel aan op de wenkbrauwen, in een mooie vorm. Wanneer je uitschiet of je de vorm niet goed vindt, kun je heel gemakkelijk de gel verwijderen met een wattenschijfje.
Je laat de gel tenminste twee uur op de wenkbrauwen zitten en daarna kun je het er als het ware ‘afpeelen’. De stappen en het resultaat zie je hieronder.

VOOR

REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

TIJDENS

REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

NA

REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

Ik snap dat het best spannend is om ten eerste de gel in een goede vorm te krijgen en het er daarna af te trekken. Ik was ook bang dat ik mijn wenkbrauw haren mee zou trekken. Dat gebeurt echter helemaal niet! Je kunt het er heel voorzichtig aftrekken en het doet totaal geen pijn. Je ziet op de foto’s dat de tint in mijn huid is getrokken en ik daardoor dus een mooiere strakke brow heb. Het blijft ongeveer een dag of 3 á 4 goed zichtbaar en daarna begint het te vervagen.
Ideaal dus als je geen zin hebt om iedere dag je brows bij te tekenen óf als je op vakantie gaat! Hello pretty brows in the sea!

DRAWING EYEBROW

WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

Om in het brow thema te blijven gaan we door naar de Drawing EyeBrow. En die is in maar liefst 7 kleuren verkrijgbaar. De kleur in dit artikel is de Drawing Eyebrow #6. Ook de donkerste variant. Maar er zijn ook bruine en blonde tinten beschikbaar.
Dit wenkbrauwpotlood bevat een potloodje aan de ene kant en een borsteltje aan de andere kant en wordt gebruikt om de wenkbrauw te ‘vullen’ en te shapen.

WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP
WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

De vorm van het potloodje zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk haartjes kan nabootsen zodat het resultaat ook heel natuurlijk is.
De pigmentatie is niet te hoog, wat ikzelf heel prettig vind. Hierdoor loop je niet het risico om harde brows te krijgen. Je kunt het heel subtiel doen of opbouwen voor een meer intense kleur.

GLITTER PIGMENT

WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

We all love glitters! Deze Wonder Fun Park Glitter Pigment ziet er niet alleen leuk uit van buiten maar ook van binnen. De glitters in deze lijn zijn in vijf verschillende kleuren te koop. Maar vaak uitverkocht helaas. Ik heb de blauwe variant te pakken!

WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP
WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

Om heel eerlijk te zijn vind ik de glitters te subtiel. Ik ben namelijk glitters gewend die echt volledig gepigmenteerd zijn en knallen. Maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen daarvan houdt. Deze glitters zijn dus wat subtieler en daardoor ook prima te gebruiken voor overdag zonder er als discobal uit te zien.

PLAY 101 STICK

WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

Tot slot hebben we nog de Play 101 Stick Contour Duo, een stick met een highlighter en contour pencil.
Ook deze is in verschillende kleuren te krijgen, zes maar liefst! Dat vind ik veel! De #5 is de op één na donkerste en zie je in deze post.
Het is een creamy contour duo waarmee je dus heel gemakkelijk kunt contouren en highlighten. Even blenden met een spons en klaar! Je hoeft daar helemaal geen pro voor te zijn.

WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP
WINACTIE + REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

Contouring is voor veel dames nog een beetje hocus pocus. Maar dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Deze stick maakt het je dus makkelijk. De donkere kant gebruik je onder de jukbeenderen, bij je haargrens en naast je neus (op de plekken waar natuurlijke schaduw valt) en de highlight (de lichtere) kant gebruik je op de gedeelten van je gezicht die uitsteken. Dus het midden van je neus, op de jukbeenderen, het wenkbrauwbot en op de cupidoboog van de lip. Maar het is maar net wat jij wil. Het is een fijne contour stick die goed is gepigmenteerd. Wel wat warm qua kleur maar prima te blenden met een vochtige spons.

WINNEN?

REVIEW ETUDE HOUSE MAKE-UP

Wil je deze set winnen? Dat kan!!! In samenwerking met Coos Cosmetics mag ik een setje aan mijn volgers weggeven.
Je maakt kans op de volgende producten:

  • Tint my Brows Gel
  • Drawing Eye Brow
  • Play Stick 101

De kleuren worden natuurlijk aangepast naar je wens. Let op: De glitters zijn niet inbegrepen met de actie.
Wat moet je doen? Heel simpel. Gewoon deze post op Facebook liken en eronder zetten dat je meedoet.
Verder volg je ook May Cate en Coos Cometics op Facebook. Dat is alles!!
De actie sluit op zaterdag 16 juni. Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt via mijn Facebook Pagina!
Heel veel succes 🙂

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Etude House is in Nederland verkrijgbaar bij de webshop van Coos Cosmetics.
Hier vind je niet het gehele assortiment maar zeker een hoop. Ook huidverzorging 🙂

Prijzen:

  • Etude House – Tint my Brows Gel $11
  • Etude House – Drawing Eyebrows €5.50
  • Etude House – Glitter Pigment $11
  • Etude House – Play 101 Stick €13.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May