Droogshampoos ruiken vaak MEGA lekker, maar kunnen in combinatie met je parfum iets minder zijn. De Batiste Nude Droogshampoo heeft een subtiele geur die het haar toch heerlijk laat ruiken maar niet zo sterk dat het je parfum overheerst. Lees je mee?

BATISTE

BATISTE NUDE DROOGSHAMPOO

Jullie kennen het allemaal wel toch? Batiste kwam een aantal jaar geleden zomaar ineens overal opduiken. Je kon er niet meer omheen.
Het merk Batiste is de nummer 1 droogshampoo uit de UK. Batiste is dan ook gespecialiseerd in droogshampoos en je kunt ze in alle maten en geuren vinden. Ook jouw favoriete geur zit er vast tussen.
De droogshampoo geeft je haar een frisse boost en er hoeft geen water bij aan te pas te komen. Verder geeft een droogshampoo je haar ook nog volume.
Wil je meer artikelen zien over Batiste? Kijk dan even hier.

BATISTE NUDE SHAMPOO

BATISTE NUDE DROOGSHAMPOO

De Batiste Nude Droogshampoo is  nieuw in het assortiment en is ontwikkeld voor vrouwen die toch het effect van de droogshampoo willen, maar niet de overheersende geur.
Deze droogshampoo is precies hetzelfde als de andere droogshampoos, dus wel het vertrouwde effect. Na gebruik ziet het haar er weer schoon en fris uit met meer volume en textuur. De ideale oplossing om het wassen van je haar nog even uit te stellen.

BATISTE NUDE DROOGSHAMPOO

Ik moet zeggen dat ik van de droogshampoos van Batiste hou! Ik vind zelf de geuren juist ontzettend lekker. Maar toch ook wel fijn dat er een subtielere versie is.
De geur is wel heerlijk maar iets minder uitgesproken. Denk aan net gewassen haar, die geur kun je het een beetje mee vergelijken.
Qua werking doet ‘ie precies hetzelfde als de vorige droogshampoos. Werkt helemaal prima. Let wel even op dat je niet van te dichtbij spuit, want dan heb je kans op een witte waas.

Een bericht gedeeld door MAY CATE (@may_cate) op

Op de foto hierboven heb ik mijn haar (zonder grappen) 6 dagen niet gewassen. Kan best, met droogshampoo dus 😉 Zoals je ziet heb ik dus lekke volume, heeft mijn haar structuur en is het totaal niet vet.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BATISTE NUDE DROOGSHAMPOO

Bijna overal waar je binnen loopt vind je het merk Batiste wel. Sowieso vind je ze in de bekendste drogisterijen zoals Kruidvat en Etos maar kun je ze ook bij de Appie kopen of gewoon online.

Prijs:

  • Batiste Nude Droogshampoo €5.49

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May