Als ik jou vraag of je veel met blauw licht in aanmerking komt, dan is het antwoord voor 99% ja. Blauw licht komt namelijk van onder andere je telefoon en de televisie. De nieuwe oogcrème van Estée Lauder herstelt de schadelijke invloeden van blauw licht tijdens de nacht. Lees je mee?

ESTÉE LAUDER

ESTÉE LAUDER: OOGCRÈME TEGEN BLAUW LICHT

Het merk Estée Lauder heeft echt geen introductie meer nodig. Het merk behoort tot één van mijn favorieten, al voor ik ging bloggen zelfs.
Ze verkopen heerlijke huidverzorgingsproducten én prachtige make-up. Het merk is één van de grootste van de wereld en ik ken niemand die het niet kent of geen fijn merk vindt. Dat zegt al genoeg denk ik.
Ik heb al regelmatig artikels geschreven over Estée Lauder producten en als je nieuwsgierig bent, kun je die hier vinden.

DE NIEUWSTE OOGCRÈME

ESTÉE LAUDER: OOGCRÈME TEGEN BLAUW LICHT

De Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery is een mond vol, vanaf nu zal ik het gewoon de ‘oogcrème’ noemen in dit artikel.
Estée Laude heeft bewezen dat nachtelijke blootstelling aan blauw licht het natuurlijke slaap-waak ritme verstoort van de huidcellen. Dit kan leiden tot snellere tekenen van huidveroudering.
De nieuwe oogcrème belooft de schadelijke impact van UV-stralen, vervuiling en blootstelling aan blauw licht te voorkomen én te herstellen.
De crème heeft een drievoudige werking, namelijk; het herstellen van tekenen van huidveroudering rondom de ogen, het verlichten van donkere kringen onder de ogen en het voorkomen van schade door vrije radicalen.

ESTÉE LAUDER: OOGCRÈME TEGEN BLAUW LICHT
ESTÉE LAUDER: OOGCRÈME TEGEN BLAUW LICHT

De oogcrème komt in een herkenbare Estée Lauder verpakking; een blauw/groen doosje en een bruin potje.
De textuur van de crème is meer een gel, het is echt een stevige gel die subtiel ruikt naar het vertrouwde Estèe geurtje waar alle Advanced Night Repair producten naar ruiken.
Ik had de neiging om veel teveel te gebruiken van deze gel. Je hebt maar heel erg weinig nodig. Veel minder dan dat je hierboven op de foto ziet. De gel smeert namelijk makkelijk uit en trekt in de huid maar laat ook een laagje op de huid achter.
Hierdoor voelt mijn huid meteen gehydrateerd aan. Na een week gebruik van deze crème moet ik zeggen dat mijn huid écht meer gehydrateerd is, minder droog. Daarnaast vind ik het gewoon heel prettig om ’s avonds aan te brengen. Een ontzettend fijne aanvulling aan de Advanced Night Repair lijn!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ESTÉE LAUDER: OOGCRÈME TEGEN BLAUW LICHT

De producten van Estée Lauder zijn in vrijwel alle parfumerieën te koop en kun je online ook overal vinden.
Ook kun je terecht bij Ici Paris XL, Douglas en Mooi Parfumerie voor Estée. Deze oogcrème is vanaf 6 augustus 2018 verkrijgbaar bij bovenstaande winkels!

Prijs:

  • Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex €61

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May