Deze Express Face Mist van LPG Endermologie is niet alleen prettig om te gebruiken met warm weer of om je huid even een opfrisser te geven, maar het verzorgt en beschermt de huid tegelijkertijd. Ik probeerde hem uit. Lees je mee?

LPG ENDERMOLOGIE: EXPRESS FACE MIST REVIEW

LPG ENDERMOLOGIE

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit merk nog niet zo lang kende. Dat heeft te maken met het feit dat de producten namelijk niet worden verkocht in parfumeries of drogisterijen. LPG is namelijk een bedrijf dat zich vooral richt op huidbehandelingen. Als je meer informatie wilt over deze behandelingen of de producten die ze verkopen dan kun je dit bekijken op de website.
Meer artikelen & review over dit merk vind je hier!

BRUME DE SOIN EXPRESS

LPG ENDERMOLOGIE: EXPRESS FACE MIST REVIEW

Het nieuwe product van LPG Endermologie is de Express Face Mist / Brume de Soin Express. Het is geen gewone face mist maar een echt huidverzorgingsproduct. Het zorgt namelijk voor intense hydratatie, het verbetert de teint en huidkorrel en is anti-vervuiling, anti-irritatie en anti-vrije radicalen.
De mist is geparfumeerd met een frisse citroengeur en kan op ieder moment van de dag worden gebruikt. De samenstelling is 18% LPG® HYDRATION & RADIANCE COMPLEXen 100% natuurlijke actieve stoffen en 90 % biologische ingrediënten.

LPG ENDERMOLOGIE: EXPRESS FACE MIST REVIEW
LPG ENDERMOLOGIE: EXPRESS FACE MIST REVIEW

Face mists zijn een musthave voor mij in mijn handtas. Zeker met warm weer maar ook als je veel binnen zit met een verwarming of airconditioning aan. Dan kan je huid tussendoor namelijk best wel wat extra’s gebruiken.
Deze mist van LPG klinkt al veelbelovend, het merk vind ik sowieso erg fijn. De geur van de mist vind ik heerlijk! Lekker fris en ik ruik inderdaad de citroen. De textuur van de mist is ook perfect, het is namelijk een nevel in plaats van echt druppels. Dit is prettig want als je make-up op hebt dan blijft alles netjes op zijn plaats.
Deze mist vind ik persoonlijk heel fijn omdat het heel gemakkelijk is in gebruik en toch een goede verzorging en bescherming aan de huid van het gezicht geeft!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

LPG ENDERMOLOGIE: EXPRESS FACE MIST REVIEW

De behandelingen en de producten van LPG kun je onder andere vinden bij KNAP Institute in Amsterdam. Zeker interessant om eens een kijkje te nemen als je geïnteresseerd bent in huidbehandelingen. Je kunt er namelijk ook een proefbehandeling krijgen om te kijken of het wat voor je is.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May