Ben je het ook zo zat dat je nagellak na een paar dagen alweer dof is en de kleur niet meer is zoals het zijn moet? Colour Revival van Herôme zorgt ervoor dat jouw lakjes er weer uitzien alsof je het net hebt aangebracht!

HERÔME

HERÔME COLOUR REVIVAL REVIEW

Herôme kennen jullie allemaal wel toch? Een vertrouwd merk dat zich helemaal richt op de handen, voeten en nagels. Het is zo ongeveer wel een begrip in Nederland en het blijft een superfijn merk.
Wat nog fijner is, ze testen niet op dieren! Ze zijn dus geheel dierproefvrij. Dikke yay voor Herôme!
Meer artikelen van Herôme vind je hier.

COLOUR REVIVAL

HERÔME COLOUR REVIVAL REVIEW

De nieuwe Herôme Colour Revival is best een bijzonder product. Vind ik zelf. Je kent het wel, beschadigde nagellak, nagellak dat dof geworden is (vooral in de zomer) en krasjes op je nagels. Heel vervelend. Herôme heeft daar wat voor bedacht. Deze ‘nagellak’ brengt je nagellak weer tot leven. De glossy, sneldrogende formule laat de kleur weer terugkomen en herstelt krasjes.

HERÔME COLOUR REVIVAL REVIEW
HERÔME COLOUR REVIVAL REVIEW

De Colour Revival lak ziet er in principe uit als een topcoat. En dat is het ook wel volgens mij. Alleen heeft het net iets meer bijzondere functies.
Mijn nagels zelf lak ik vrijwel nooit, want het blijft bij mij simpelweg niet zitten. Mijn teennagels daarentegen lak ik altijd. En dat zit er meestal wel een week of 2 op. Dus hier kan ik de lak goed op testen.
Het flesje is kenmerkend voor Herôme met de lange dop waar een schuin rubbertje op zit waarmee je de nagelriemen mee kunt terug duwen. Handig!

BEFORE

HERÔME COLOUR REVIVAL REVIEW

AFTER

HERÔME COLOUR REVIVAL REVIEW

Hallo close-up van mijn tenen.. Wat erg! Haha. Maar ik kan het niet op een andere manier laten zien.
De nagellak op de ‘before’ zit er al 1.5 week op. Zoals je kunt zien is het inderdaad dof, de glans is eraf en het ziet er gewoon een beetje armoedig uit. Op de ‘after’ foto heb ik 1 laagje aangebracht. En je ziet direct verschil. Op de foto is het wat moeilijk te zien, maar sowieso zie je meteen een glans. De krasjes zijn ook weg. Het doet me een beetje denken aan een gellak-look. De kleur wordt ietwat mooier, maar dat komt vooral door de glans.
Het doet in ieder geval wel wat het zegt. Handig om mee te nemen in je tas of om te gebruiken als je even geen tijd hebt om je nagels opnieuw te lakken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

HERÔME COLOUR REVIVAL REVIEW

Herôme is te koop bij de meeste drogisterijen. Ook kun je het merk online kopen via de officiële webshop van Herôme.

Prijs:

  • Herôme Colour Revival €11.75

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May