Away we Glow is een collectie van NYX Professional Make-up met de nadruk op GLOW! Dé trend van deze tijd. In de collectie vind je onder andere oogschaduw palettes, strobing creams en liquid highlighters. In dit artikel zie je ze allemaal inclusief de swatches.

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

NYX: AWAY WE GLOW

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb inmiddels al een heleboel make-uppies hiervan. Je vind tegenwoordig ook NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam én kun je alles online vinden bij Douglas (op de nieuwste collecties na, daar moet je altijd eventjes op wachten bij Douglas).
Benieuwd naar andere NYX artikels? Die vind je hier.

AWAY WE GLOW: OOGSCHADUW PALETTES

NYX: AWAY WE GLOW

De Oogschaduw Palettes uit de collectie Away we Glow bestaan uit twee stuks. Namelijk de Lovebeam en de Hooked on Glow. Allebei geïnspireerd door én perfect voor het zomerweer.
Ieder palette heeft 10 verschillende tinten en hebben een boterzachte textuur met tinten als brons en rosé goud.

LOVEBEAM

NYX: AWAY WE GLOW
NYX: AWAY WE GLOW

Ik begin met Lovebeam. Dit is een wat donkerder palette als de ander. Perfect dus om zwoele maar zomerse looks te maken. De tinten zijn lekker kleurrijk en je kunt er eindeloos looks mee creëren. De textuur is inderdaad fijn en verminderd de kans op fall-out. Die is er vrijwel niet eigenlijk. Ook de pigmentatie is perfect. Ik ben verlief op de shimmer tinten. Zó mooi!

HOOKED ON GLOW

NYX: AWAY WE GLOW
NYX: AWAY WE GLOW

De Hooked on Glow is een palette met wat meer nude/aarde tinten. Hiermee kun je onder andere de perfecte ‘no make-up-look’ creëren maar kun je ook losgaan met de wat donkerdere tinten om meer dimensie te creëren rond je ogen. De gouden, bronzen en rosé tinten passen allemaal bij elkaar. De textuur en pigmentatie zijn natuurlijk hetzelfde als de Lovebeam versie. Dit is mijn favoriet van de twee.

AWAY WE GLOW STROBING CREAM

NYX: AWAY WE GLOW

Voor de perfecte glow is er de Away we Glow Strobing Cream. Deze is in twee tinten verkrijgbaar: Bright Star & Glow-Tini. Deze strobing cream is verrijkt met superfijne light-catching parels. Naast de shimmer die de huid krijgt, zorgt het ook voor hydratatie.
Het verschil tussen een highlighter en een strobing cream? Die vraag krijg ik vaker: highlighting wordt over het algemeen gecombineerd met contouring. Strobing doet men op zich, dus zonder contouring. Een strobing cream is ook wat lichter en subtieler. Je kunt het namelijk ook mixen met je foundation.

NYX: AWAY WE GLOW
NYX: AWAY WE GLOW

To be honest, ik ben geen ‘strober’. Ik ben echt een poppy highlighter fan. Maar als je wat subtieler wil dan is een strobing cream perfect. Deze strobing creams hebben een wat holographic effect zoals je op de swatch foto kunt zien. Op het gezicht, in wat subtielere vorm heeft dat een heel mooi effect. De creams voelen ook heerlijk aan.

AWAY WE GLOW LIQUID BOOSTER

NYX: AWAY WE GLOW

Jawel! Dit is helemaal mijn ding. De Away we Glow Liquid Booster is een blush met een dimensionale kleur. De blush is buildable dus je kunt van subtiel naar mega sparkling gaan.
De liquid boosters zijn in vier verschillende tinten verkrijgbaar. Mijn favoriet is de Glazed Donuts die je hieronder als swatch ziet.

NYX: AWAY WE GLOW
NYX: AWAY WE GLOW

Pas toen ik de omschrijving las had ik door dat het om een blush ging. Ik ging ervan uit dat het om een liquid highlighter ging. Maar zo beschouw ik hem ook. Want dit is wel een heftige blush hoor haha. Ik gebruik deze booster juist graag op mijn jukbeenderen, schouders, neus en andere plekjes waar ik een highlighter gebruik. Want BOOM hij is aanwezig, en lekker ook!
De booster komt in een potje met pipetje waardoor je makkelijk kunt doseren. 1 drupje is echt genoeg!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NYX: AWAY WE GLOW

NYX is natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX stores die onder andere in Amsterdam (kalverstraat) en Rotterdam zitten. Ook is het merk verkrijgbaar bij Douglas, maar niet alle collecties zijn daar meteen te vinden.
Deze producten zijn allebei verkrijgbaar bij de NYX stores én Douglas.

Prijzen:

  •  Away we Glow – Oogschaduw Palettes €22.15 per stuk
  • Away we Glow – Strobing Cream Blush €16.85 (28ml)
  • Away we Glow – Liquid Booster Blush €17.90 (12.6ml)

Let op! Want nu krijg je een gratis NYX Fanny Pack bij aankoop van minstens €20 aan NYX Make-up. Alleen bij Douglas geldig!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May