Hét land van de huidverzorgingsproducten is natuurlijk Korea. En daar komt dit merk dan ook vandaan. Kocostar is een skincare merk dat gericht is op maskers voor het hele lichaam, het gezicht en de haren. In dit artikel vind je ze allemaal! Enjoy.

KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE

KOCOSTAR

Kocostar is een merk dat rechtstreeks uit Seoul Korea komt. Hét land van skincare en sheetmaskers. Zo ver ik het kon uitzoeken is Kocostar dierproefvrij en zijn de producten van hoge kwaliteit. Salonwaardig zelfs, claimen ze zelf. In Nederland is Kocostar verkrijgbaar bij onder andere De Bijenkorf, Boozyshop en Ici Paris XL. Ook kwaliteitwaardige shops.
Het merk heeft maskers voor het hele lichaam; natuurlijk het gezicht, de voeten, handen en haren en zelfs nagels.

BODY MASKERS

KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE

Ik begin met de lichaamsmaskers.
Als eerste het voetmasker. Dit is een hydraterend masker voor, jawel, de voeten. Het masker bevat shea butter, dat werkt vocht- en vetinbrengend. Het verzorgt de droge voeten dus intensief.
Het masker is een sheetmasker voor de voeten. Je trekt het sokje aan en binnen 20 minuten zijn je voeten weer helemaal zacht en gehydrateerd.

KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE
KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE
KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE

Door naar het handmasker. Dit masker is precies hetzelfde als het voetmasker. Het hydrateert de droge handen en verzorgt ze intensief. De handschoentjes laat je ook 20 minuten om. Handig om beide tegelijkertijd te gebruiken. Dan ben je in 20 minuutjes klaar!
Ten slotte nog het haarmasker. Dit masker is óók een sheetmasker. Heel leuk! Het is een soort badmutsje dat je op het hoofd zet. Het beloofd je haren weer glanzend, zacht en gehydrateerd te maken. Ook dit binnen 20 minuutjes.

SLICE MASKERS

KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE

Natuurlijk heeft het merk ook ‘gewone’ sheetmaskers. Maar dit zijn Slicemaskers. Hierboven zie je drie verschillende maskers.
Ik begin met het Rose Slice Masker, dit masker is perfect voor de normale, gevoelige of droge huid. Het masker herstelt, voedt en hydrateert namelijk je huid. Doordat het masker echte rozenextracten bevat is het ook nog eens heel fijn voor je huid; poriën worden verkleind, de huid versterkt en bacteriën worden verwijderd en voorkomen.

KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE
KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE
KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE

Het Tulpenmasker is geschikt voor ieder huidtype. De tulpenextracten in het masker zorgen voor een verbeterde vochtbalans en wordt de huid versterkt en gereinigd. Ook dit masker herstelt, voedt en hydrateert de huid.
Tot slot het Sunflower masker dat ook geschikt is voor elk huidtype. De zonnebloemenextracten versterken de huid en werken vochtherstellende waardoor je een mooie glow krijgt.

KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE
KOCOSTAR MASKERS: BODY & FACE

Een slice masker is in principe hetzelfde idee als een sheet masker maar dan zijn het verschillende kleine schijfjes die je op het gezicht ‘plakt’.
Hierdoor kun je jouw probleemgebieden bijvoorbeeld extra goed aanpakken maar maakt het je ook nog eens vrolijk. Mij wel in ieder geval.
Na gebruik masseer je het overgebleven serum in de huid. Ik vind deze maskers echt heerlijk, allemaal! En ze ruiken ook écht naar de bloemen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De Kocostar maskers zijn verkrijgbaar bij Boozyshop.nl

Prijzen:

  • Lichaamsmaskers €3.95 per stuk
  • Slice maskers €3.95 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May