De Hello Happy Foundation van Benefit belooft je huid insta-flawless te maken. Door de imperfecties te blurren met een lichte tot medium dekking. Ook bevat het een SPF zonder flashback! Great! Ik testte hem uit en in dit artikel vind je ook de voor- en nafoto’s.

BENEFIT COSMETICS

BENEFIT HELLO HAPPY FOUNDATION REVIEW

Het merk Benefit heeft de laatste tijd een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews. Ps. Deze maand komen er nog een paar fijne producten van het merk op maycate.com.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. De eerder genoemde Porefessional en de mascara’s.

HELLO HAPPY FOUNDATION

BENEFIT HELLO HAPPY FOUNDATION REVIEW

De Hello Happy Foundation is nieuw! Hij wordt omschreven als een lichte en luchtige foundation dat soft-blurring deeltjes bevat, hierdoor verdwijnen imperfecties en geven de huid een natuurlijke matte uitstraling.
De dekking is licht tot medium en kan makkelijk worden opgebouwd als je meer dekking wil. De foundation is in 12 tinten verkrijgbaar, van fair tot donker. Wat prettig is, is dat de ondertonen in de foundation neutraler zijn gemaakt waardoor het bij iedere huidtint past.
Verder voelt het aan als een tweede huid, bevat het een SPF15 en is flashback-vrij. Geen reflectie dus wanneer je een foto met flits neemt!

BENEFIT HELLO HAPPY FOUNDATION REVIEW
BENEFIT HELLO HAPPY FOUNDATION REVIEW

Op de foto’s zie je de kleuren 4 (medium-neutraal) en 5 (medium-cool). Ik mix ze door elkaar om de perfecte kleur te krijgen. Wil je echt de perfecte kleur voor jouw tint vinden dan adviseer ik je om even een Douglas met een Benefit bar binnen te lopen. Hier kunnen ze jou namelijk heel goed adviseren.
De foundation vind ik persoonlijk  heerlijk! Als eerste omdat het inderdaad prettig op de huid ligt en het een natuurlijk effect geeft maar toch de dekking heeft die mijn huid nodig heeft.

VOOR

BENEFIT HELLO HAPPY FOUNDATION REVIEW

NA

BENEFIT HELLO HAPPY FOUNDATION REVIEW

Zoals je kunt zien heeft mijn huid aardig wat roodheid. De foundation dekt dit prima! Wat ik vooral écht prettig vind is de finish. Meestal glimt mijn huid ontzettend na het aanbrengen van foundation en is een matterende poeder noodzaak. Deze foundation geeft een matte finish maar zonder de huid uit te drogen en mét een glow.
Zelf poeder ik wel altijd wat af, ook om mijn make-up te ‘setten’, maar dat is in principe dus niet nodig.
Het aanbrengen gaat het makkelijkst met een blender, maar met de vingers is het ook goed te doen.

FULL LOOK

BENEFIT HELLO HAPPY FOUNDATION REVIEW
BENEFIT HELLO HAPPY FOUNDATION REVIEW

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BENEFIT HELLO HAPPY FOUNDATION REVIEW

Benefit is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen en via de officiële Benefit Netherlands webshop.

Prijs:

  • Benefit Hello Happy Foundation €30.59 per stuk (30ml)
    Deze foundation is ook in een mini variant verkrijgbaar.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May