Let allemaal even op! Er is namelijk weer een limited edition tool die je móet hebben. De Beautyblender Sapphire is namelijk de make-up spons die je bent gewend maar dan in een prachtige blauwe kleur! In dit artikel vind je meer informatie & natuurlijk waar te shoppen!

BEAUTYBLENDER

DE BEAUTYBLENDER SAPPHIRE!

Beautyblender was volgens mij de eerste die deze make-up tool op de markt bracht. Een sponsje in een ei-vorm waarmee je je foundation aanbrengt en een flawless resultaat geeft.
Je maakt de beautyblender nat, knijpt hem uit zodat het water er helemaal uit is en de spons wordt groter. Door de vochtigheid in de spons kun je je foundation heel mooi egaal aanbrengen en vanwege de vorm kom je bij ieder stukje op het gezicht. Voor meer Beautyblenders check je hier de eerdere artikels.
Deze keer is er weer een leuke editie uitgekomen! De prachtige blauwe Sapphire.

BEAUTYBLENDER SAPPHIRE

DE BEAUTYBLENDER SAPPHIRE!

De Beautyblender Sapphire is een nieuwe limited edition en wordt omschreven als zwoel en sophisticated! De spons heeft een diepblauwe kleur als een blinkende juweel.
Voor de Beautyblender fans onder ons zeker een musthave! Je moest waarschijnlijk al een nieuwe hebben toch? Of nog niet, who cares. De Sapphire blender ligt in ieder geval nu al in de winkels en you need to have this one!

DE BEAUTYBLENDER SAPPHIRE!
DE BEAUTYBLENDER SAPPHIRE!

Qua vorm, feeling en techniek is deze spons exact hetzelfde als de originele Beautyblender. Geen gekkigheid toegevoegd dus.
De platte kant van de ei-vormige spons gebruik ik zelf het liefst om mijn foundation mee aan te brengen op mijn gezicht, de punt gebruik ik om in de hoekjes te komen zoals bij mijn neusvleugels, tussen de wenkbrauwen en bij de ogen. Ook gebruik ik de Beautyblender om mijn concealer én vloeibare highlighter aan te brengen! En als ik in een full make-up look mood ben dan is een cream contour ook zo aangebracht  met de spons.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Alle Beautyblenders en sets zijn verkrijgbaar bij onder andere Boozyshop, Douglas en Ici Paris XL. Ook online kun je natuurlijk shoppen!

Prijs:

  • Beautyblender Sapphire €19.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May