Delilah Cosmetics heeft een nieuw product uitgebracht. De Take Cover Concealer, een concealer die heel natuurlijk aangebracht kan worden maar ook kan worden opgebouwd tot een full coverage. In dit artikel vind je meer informatie over deze concealer én natuurlijk voor- en na foto’s.

DELILAH COSMETICS

DELILAH TAKE COVER CONCEALER: REVIEW

Het merk Delilah Cosmetics is een zalig merk waar ik vaker producten van heb gebruikt. Ben je benieuwd? Kijk dan eventjes hier.
Het merk is ontstaan vanuit een passie voor cosmetica en de wens van alle vrouwen met alle huidtypen. De producten zijn te herkennen aan de luxe en elegante uitstraling en zijn ook nog eens  dermatologisch getest, dierproefvrij, milieubewust geproduceerd en vrij van parabenen.

TAKE COVER CONCEALER

DELILAH TAKE COVER CONCEALER: REVIEW

Het nieuwste product van Delilah Cosmetics is de Take Cover Radiant Creamy Concealer. Een concealer die parabenen vrij is en dermatologisch getest.
De concealer heeft niet alleen de medium tot volle buildable coverage maar ook nog eens een hydraterende werking. De concealer bevat licht reflecterende pigmenten die ervoor zorgen dat de zichtbaarheid van fijne lijntjes en donkere kringen verminderen. Tegelijkertijd geeft het de huid een egale, zachte finish en zorgt het voor een meer heldere uitstraling.
De concealer bevat Vitamine E dat ervoor zorgt dat de vaalheid van de huid vermindert en de cel regeneratie stimuleert.

DELILAH TAKE COVER CONCEALER: REVIEW
DELILAH TAKE COVER CONCEALER: REVIEW

Delilah Cosmetics heeft altijd prachtige luxe verpakkingen. Zo ook deze concealer. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de concealer eerder light tot medio coverage vind hebben maar het is inderdaad heel buildable. Op de na-foto hieronder heb ik één laagje gebruikt en dit geeft een heel natuurlijk effect. Je ziet niet eens dat ik een concealer draag. Ook zie je dat het meteen verheldert en een frissere uitstraling geeft. Verder vermindert het ook roodheid waardoor het perfect is om bijvoorbeeld naast de neusvleugels te gebruiken (daar heb ik wat rode vlekjes).
Ik heb de concealer aangebracht met de Concealer Blending Brush die je ook op de foto’s ziet. Een volle, stevige kwast met zachte haartjes die de concealer perfect in de huid blend.
Voor een meer full coverage look zou ik eerder een make-up spons gebruiken, maar voor een natuurlijke look is deze kwast perfect!

BEFORE

DELILAH TAKE COVER CONCEALER: REVIEW

AFTER

DELILAH TAKE COVER CONCEALER: REVIEW

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

DELILAH TAKE COVER CONCEALER: REVIEW

Delilah Cosmetics is in Nederland onder andere bij Babassu te koop. Voor de volledige collectie en meer informatie over het merk kijk je op de website van Delilah zelf. Hier vind je alles wat je nodig hebt.
Wil je de kleuren allemaal even uitproberen en kijken wat jouw perfecte match is? In Amsterdam zit de Flagship Store en die is echt prachtig! De dames daar zijn ook ontzettend lief en kunnen je goed helpen met het kiezen van de juiste producten.

Prijzen:

  • Take Cover Concealer €30
  • Concealer Blending Brush €35

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May