Goedemorgen! De pakketbezorger kwam weer aan de deur met de Goodiebox Augustus variant. Met wel een heel speciaal thema. Er zijn namelijk niet dezelfde producten toegevoegd aan de boxen. Wat dat leuke thema is zie je in dit artikel! Samen met de inhoud van de box natuurlijk.

GOODIEBOX

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!
UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

De Goodiebox wordt maandelijks opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Denk aan make-up, huidverzorging en andere cosmetica producten zoals nagellak en haarproducten. Kijk op de website Goodiebox.nl voor meer informatie én om je box te bestellen!

4 Elements

Wat prettig is aan deze box, je kunt het maandelijks opzeggen. Als je er een keer geen zin in hebt zet je hem dus gewoon even op stop. Je zit nergens aan vast.
Voor €19.95 per maand ontvang je de box thuis, je betaalt geen verzendkosten. Wat ook superfijn is, de box wordt zo nu en dan samengesteld voor jouw persoonlijke profiel. Meestal ontvang je een box die voor iedereen geschikt is!

Het thema van de Goodiebox augustus is ‘4 Elements‘ Er zijn zoveel iconische viertallen dat we er niet omheen kunnen. Het meest klassieke kwartet zijn de water, aarde, vuur en lucht elementen.
Deze komen allemaal uit de westerse astrologie en vormen, volgens de oude Grieken, de basis van jouw persoonlijkheid.
De boxen zijn samengesteld op jouw horoscoop, mijn horoscoop is kreeft dus valt dit onder het element ‘water‘. Allemaal frisse producten.
Heb je een ander element? Dan heb je dus ook andere producten!

DE INHOUD GOODIEBOX AUGUSTUS

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

HAARMASKER

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!
UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

Ik begin met het Filler Mask van Inca Oil. Dit haarmasker heeft een waarde van €30 voor 300ml. Dit masker heeft een inhoud van 50ml dus heeft een totaalwaarde van €5.
Het masker belooft het haar intens te hydrateren (zoals water). Het masker bevat inca olie uit het Amazone gebied waar nog meer omega-3-vetzuren inzit dan in arganolie.
Het masker heeft een transparante gel-achtige textuur en ruikt alvast zálig.

OLIE VOOR DE BENEN

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

Hmm een olie voor de benen? Jazeker! De Satin Leg Gloss van Evolve Beauty (€10) is een olie die speciaal gericht is op de benen. De olie bevat onder andere camelia, bisabolol en gouden sparkles. Ook is het product voor 99% natuurlijk.

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!
UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

Eerlijk gezegd gebruik ik de olie ook gewoon voor mijn armen en decolleté. De olie maakt de huid echt mega zacht en de geur is zó lekker! Niet normaal meer. Ik blijf eraan ruiken.
Fijn is sowieso dat het product voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, de geur komt dus echt van de oliën. En dit blijf je dus ook nog lekker lang ruiken.

MICELLAR WATER

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!
UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

Dit Micellar Water van het merk Unani heeft een waarde van €15. Het merk kende ik al, het is een heel fijn & natuurlijk huidverzorgingsmerk. Natuurlijk is er voor de watertypes een micellar water uitgekozen.
Dit water zit vol met pure en frisse ingrediënten dat tot diep in de poriën reinigt. De huid wordt zacht en is gehydrateerd die rust krijgt én verfrist wordt.
Ik voel inderdaad dat de huid niet uitdroogt, integendeel het voelt zelfs heerlijk gehydrateerd aan. De geur is lekker fris maar vervliegt ook weer snel. Wat ik overigens echt prima vind bij een micellar water.

BLUSH/HIGHLIGHTER

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

Een gezonde en frisse huid heeft een glow. De Blossom Floral Compact van Manna Kadar (€18) is een blush en een highlighter in één en geeft precies wat je zoekt.
De poeder bestaat uit drie kleuren die je los, maar ook samen tegelijkertijd kunt gebruiken.

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!
UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

De lichtste kleur is echt een highlighter die je aan kunt brengen op de jukbeenderen, onder het wenkbrauwbot, op het puntje van je neus of in de binnenste ooghoeken.
De meer roze kleuren breng je aan als een blush. Wil je lekker snel en makkelijk? Ga dan gewoon met je kwast over de hele poeder heen en breng het aan op de wangen. Voilà, een blush en een highlighter in één beweging.

NAGELLAK

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!
UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

Uiteraard een blauwe nagellak, de kleur waar het element water voor staat. De Shine Flex Wonder Woman van Mesauda Milano is een nagellak met een waarde van €8 en belooft salonwaardige nagels te creëren. De lak is daarnaast long-lasting en garandeert dus niet te gaan chippen.

LIQUID EYESHADOW

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

Hoe leuk is het om een product van LA Splash te vinden in de box? Deze Hydro Liquid Shadow Poise van LA Splash (€12) is een liquid oogschaduw dat ervoor zorgt alsof er duizenden kleine waterdruppels op je oogleden glinsteren.

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!
UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

De tube bevat een handige applicator waarmee je de oogschaduw kunt aanbrengen. Op de swatch hierboven zie je dat de cream best goed is gepigmenteerd. Je kunt het wat blenden met de vingers om de zilveren kleur wat subtieler te maken.
Met de applicator kun je zelfs een lijntje trekken boven de wimpers, dus get that shimmering eyeliner girl!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING GOODIEBOX AUGUSTUS!

Wat een superleuk thema vind ik de Goodiebox augustus hebben. Specifiek gericht op jouw horoscoop. Ik ben benieuwd of het voor de meeste mensen klopt.
Oké, een blauwe nagellak is niet helemaal mijn ding maar ik hou wel van water en hydraterende producten.
Mijn favoriete product is zonder twijfel de leg oil. Deze gebruik ik voor mijn hele lijf. Lekker! De nagellak zal ik niet zo snel pakken. Ik ben toch wat meer van de nude kleurtjes. De totale waarde van de box is deze maand €68! Als je je bedenkt dat je er 3 keer minder voor hebt betaald is dat toch een mooie deal 😉

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website. Hier vind je ook alle informatie over de box, het abonnement en de inhoud van de vorige boxen. Een box kost €19.95 en je abonnement is maandelijks opzegbaar!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May