Back to school met de Sprunchies van Invisibobble. Gelukkig hoef ik zelf niet meer naar school maar it reminds me of my own school days. De strikken zijn namelijk weer helemaal terug van weggeweest! Maar nu een strik met de originele Invisibobble erin!! Kijk je mee?

INVISIBOBBLE

INVISIBOBBLE SPRUNCHIES

Invisibobble zijn elastieken voor je haar die ervoor zorgen dat er geen knik in je haar komt. Ideale haarelastieken dus. Ze zijn in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar. Hierdoor is er voor iedereen de favoriete kleur, grootte en design. Niet alleen zijn ze leuk om te zien en zorgen ze ervoor dat er geen knik in de haren komt, het voorkomt ook beschadiging van de haren. Het klit namelijk niet en ze zijn gemakkelijk uit het haar te halen 🙂
Meer artikels over de Invisibobble collecties vind je hier.

Sprunchies

INVISIBOBBLE SPRUNCHIES
INVISIBOBBLE SPRUNCHIES

In de jaren tachtig was de scrunchie/strik dé fashion accessoire en ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. De Invisibobble Sprungie is een luxe fluwelen stof waarin een klassieke originele Invisibobble zit verstopt. Hierdoor blijft je haar de hele dag goed zitten door de goede grip en is het gemakkelijk te verwijderen.
De Sprunchie is in drie kleuren verkrijgbaar dit najaar: De Purrfection (luipaard print), de The Black en de Prima Ballerina.

INVISIBOBBLE SPRUNCHIES
INVISIBOBBLE SPRUNCHIES

Ik kom dus uit de jaren tachtig en ik ken deze strikken nog heel goed. Op menig schoolfoto draag ik er eentje. Nu zit ik net in een verhuizing en liggen mijn foto’s in één van de honderd dozen. Maar ik ga binnenkort een fotootje plaatsen op mijn  Instagram Stories van toen en een foto van nu met de Sprunchie. Love it haha!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

INVISIBOBBLE SPRUNCHIES

Invisibobble is verkrijgbaar bij onder andere Douglas (beperkt assortiment) en bij Ici Paris XL (hier vind je ook deze collectie en nog veel meer leuke kleurtjes en collecties).

Prijs:

  • Invisibobble Sprunchie €5.95 per stuk

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May