Hét merk van de brow producten heeft weer een nieuw wenkbrauw pareltje gelanceerd. Namelijk de Brow Contour Pro van Benefit Cosmetics. Een 4-in-1 tool voor je brows! Kijk je mee?

BENEFIT COSMETICS

BENEFIT MINI'S!

Het merk Benefit heeft de laatste tijd een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. Maar de concealers zijn ook heerlijke producten!

BENEFIT CONTOUR BROW PRO REVIEW

 CONTOUR BROW PRO

Hét brow merk heeft weer een nieuw wenkbrauw product. Namelijk de Brow Contour Pro! Een pareltje al zeg ik het zelf. Met dit potlood kun je namelijk je brows vormen én highlighten.
Het potlood bevat maar liefst vier verschillende tinten potlood. Namelijk een lichte wenkbrauwkleur, een donkere wenkbrauwkleur, een concealer en een highlighter.
De lichte en donkere kleur vormen je wenkbrauwen, je vult het uiteinde van je brow in met de donkere kleur en hoe dichter je bij de ogen komt hoe lichter je gaat.
Met de concealer kleur zorg je dat de wenkbrauw de perfecte vorm krijgt en corrigeer je foutjes. Tot slot gebruik je de highlight kleur om onder de wenkbrauw te gebruiken voor een lift effect.

BENEFIT CONTOUR BROW PRO REVIEW
BENEFIT CONTOUR BROW PRO REVIEW
BENEFIT CONTOUR BROW PRO REVIEW

Ken je die kleurtjes pennen van vroeger nog? Nou, zo ziet dit brow potlood er ook uit. Om het potlood ‘uit te schuiven’ draai je aan de pen. Ideaal!
Ik moet zeggen dat dit momenteel mijn favoriete brow product is en dat ik hem iedere dag gebruik. Je kunt er een lekkere natuurlijke brow mee maken maar ook de perfecte instabrow. Ik vind hem vooral zo fijn omdat ik niet meer vier verschillende potloden hoef aan te schaffen/te gebruiken maar alles in één potlood zit.

BROWN - LIGHT

BENEFIT CONTOUR BROW PRO REVIEW

Het potlood is in vijf verschillende tinten verkrijgbaar. Het exemplaar in dit artikel is de Brown – Light. Zie swatches hierboven.

VOOR

BENEFIT CONTOUR BROW PRO REVIEW

NA

BENEFIT CONTOUR BROW PRO REVIEW

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BENEFIT CONTOUR BROW PRO REVIEW

Benefit is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen.

Prijs:

  • Brow Contour Pro €35.71

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + affilliate 

May