Joe! Ik heb weer een aantal heerlijke producten voor dit seizoen van Kiehl’s voor je op een rijtje gezet. Een fijne nachtserum en een heerlijke lippenbalsem met perensmaak. Yum!
Lees je mee?

KIEHL'S

KIEHL'S MICRO-PEEL & LIPBALM REVIEW

Kiehl’s bestaat al 160 jaar (!) en is daarmee dus een oude rot in het vak. Het merk is opgericht door de heer John Kiehl die van oorsprong een apotheek was en een passie had voor plantkunde.
De producten van Kiehl’s staan zelfs in Smithsonian Institute in Washington (hét museum over geschiedenis, kijk de film ‘Night at the Museum’ eens. Hilarisch. Niets te maken met het merk maar ik hou ervan.
Anyway, het merk is dus al jarenlang een begrip en was niet zomaar even een dingetje dat weer voorbij is gevlogen. Vandaag de dag is het merk namelijk te koop in de Bijenkorf en ja, dan ben je best een naam.
Eerdere artikels over het merk kun je hier vinden!

NIGHTLY REFINING MICRO-PEEL CONCENTRATE

KIEHL'S MICRO-PEEL & LIPBALM REVIEW

De Nightly Refining Micro-Peel Concentrate is een nachtserum die de huidvernieuwing versnelt voor een zichtbaar stralende, jongere en gladde huid.
Voordat alle foodies de quinoa’s krachtige werking ontdekten was Kiehl’s er al achter. Het heeft namelijk voor de huid krachtige exfoliërende eigenschappen. Elke fles bevat maar liefst 2000(!) quinoa schillen en heeft deze formule klinisch bewezen de natuurlijke celvernieuwing van de epidermis te verhogen zonder irritatie.

KIEHL'S MICRO-PEEL & LIPBALM REVIEW

Ik ben gek op nachtverzorging voor de huid. Want in de nacht herstelt je huid het beste. Dit serum van Kiehls klinkt heerlijk. Micro-peel. Ik stelde me erbij voor dat mijn huid wel gepeeld werd maar dan zo mild dat het geen schade geeft aan mijn huid.
Het serum zit in een glazen flesje met een pipetje, ik breng het aan nadat ik mijn huid heb gereinigd. Erna breng ik een olie eroverheen aan.
Ik moet zeggen dat ik ’s morgens zeker resultaat zie, zelfs al na de eerste nacht. Mijn huid voelt inderdaad zachter én onzuiverheden gaan ook sneller weg.

SCENTED LIP BALM

KIEHL'S MICRO-PEEL & LIPBALM REVIEW

Vervolgens iets waar we allemaal wel behoefte aan hebben in deze tijd van het jaar. Een goed verzorgende lippenbalsem. Deze Scented Lip Balm is in vier varianten verkrijgbaar; peer, mango, munt en cranberry. In dit artikel zie je de peer.
De lippenbalsem belooft de gebarsten lippen te herstellen en tegelijkertijd beschermen tegen uitdroging. De balsem bevat kalmerende ingrediënten; squalaan, lanoline en zoete amandelolie, en vitamine A en E.

KIEHL'S MICRO-PEEL & LIPBALM REVIEW
KIEHL'S MICRO-PEEL & LIPBALM REVIEW

De lippenbalsem zit in een tube die gemakkelijk in je handtas te flikkeren is. Handig om mee te nemen dus, op je nachtkastje te zetten of in je zak te stoppen.
Ik vind vooral de geur erg lekker! Het ruikt inderdaad naar peer, lekker zoet! De smaak is niet heel perig, meer neutraal. Maar dat is prima. Anders eet ik de hele dag mijn lippenbalsem op.
De balsem blijft lekker lang op de lippen zitten en geeft ook een mooie glans. Heerlijke balsem!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

KIEHL'S MICRO-PEEL & LIPBALM REVIEW

Kiehl’s is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en kun je alles ook lekker ruiken en voelen. Maar als er geen Bijenkorf bij jou in de buurt zit (wat bij mij het geval is en ik het alleen wil combineren met een bezoek Amsterdam) dan kun je de Kiehl’s producten ook aanschaffen bij de officiële webshop van Kiehl’s.

Prijzen:

  • Nightly Refining Micro-Peel Concentrate €54 (30ml)
  • Scented Lip Balm €9.50

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May