It’s been a while, sinds ik over Queen Tarzi heb geschreven. Maar het werd echt weer tijd want het merk heeft een nieuw product gelanceerd. Namelijk de Flawless 3-in-1 Make-up Sponge. Nieuwsgierig als ik was heb ik hem geprobeerd en vertel hier wat ik ervan vind. 

NIEUW: DE QUEEN TARZI MAKE-UP SPONS

QUEEN TARZI

Queen Tarzi begon als Lashqueen en had in de eerste plaats alleen mink lashes. Zonder te weten hoe deze lashes gemaakt worden (hier kun je daar een artikel over lezen). Toen zij zag hoe de wimpers worden gemaakt besloot ze om nooit meer mink te gebruiken. Yay to Queen Tarzi! Mijn vorige artikel over dit merk bevat meer informatie, die kun je hier lezen. Let op, toen was de naam dus nog Lashqueen.

Alle wimpers zijn synthetisch maar dat zou je niet zeggen

Alle wimpers zijn dus synthetisch maar daar merk je niets van, want ze zijn superzacht. Het uiterlijk van de doosjes zijn ook prachtig!! Maar guess what, de queen herself heeft niet stilgezeten want er is een nieuw product verschenen. Namelijk de Make-up Spons!

FLAWLESS FINISH 3-IN-1

NIEUW: DE QUEEN TARZI MAKE-UP SPONS

De Flawless 3-in-1 Sponge is het allernieuwste product van QueenTarzi en is een make-up spons waarmee je gemakkelijk je foundation, concealer en/of crème aanbrengt.
De vorm is speciaal zo ontworpen zodat je er alle kanten mee op kunt. De brede platte kant is perfect om je foundation mee aan te brengen, terwijl de (lekker scherpe) punt goed geschikt is om bij de moeilijker bereikbare plekjes te komen zoals de ooghoeken, naast de neus en rond de mond.
De spons is 100% latex vrij en gemaakt van polyurethaanschuim.

NIEUW: DE QUEEN TARZI MAKE-UP SPONS
NIEUW: DE QUEEN TARZI MAKE-UP SPONS

Ik was reuze benieuwd. Mijn favoriete spons voor make-up is natuurlijk de algemeen bekende Beautyblender. En daar komt vrijwel geen enkele spons bij in de buurt.
Deze spons is in de eerste plaats heel ander van vorm. De punt is namelijk echt een punt en komt heel gemakkelijk in mijn ooghoek bij het aanbrengen van concealer wat ik echt een groot pluspunt vind.
Verder is de spons droog en vochtig te gebruiken. Ik vind hem net ertussenin het fijnst werken. Dus nat maken en heel erg goed uitknijpen, het liefst nog met een handdoek bijvoorbeeld.
De foundation komt prachtig egaal op mijn gezicht en de concealer wordt ook heel mooi verdeeld en goed geblend met de huid. Waardoor het er niet op ligt maar echt één wordt met de huid. Vervolgens gebruik ik de spons ook om de poeder onder mijn ogen aan te brengen. Perfect!
Ik moet zeggen dat deze spons momenteel fijner voor me werkt dan de beautyblender. Hij is ook zachter en droog vind ik hem ook fijner te gebruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NIEUW: DE QUEEN TARZI MAKE-UP SPONS

QueenTarzi is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Zo kun je terecht bij Boozyshop, Ici Paris XL en de webshop van QueenTarzi zelf.

Prijs:

  • Flawless 3-in-1 Make-up Sponge €9.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + affilliate

May