Ben je nog op zoek naar het perfecte Sint- of Kerstcadeau? Ik denk dat je namelijk altijd goed zit met een Terapy zitzak. Voor jong en oud, klein en groot en voor iedere smaak beschikbaar. Ik zit nu al een aantal maanden in de zak (letterlijk) en ik kan niet meer zonder.

TERAPY ZITZAK

MIJN TERAPY ZITZAK

Terapy is een merk dat zitzakken en kussens verkoopt. En niet zomaar zitzakken maar zitzakken die ook nog eens goed zijn voor de rug en nek. Terapy staat voor een rustmoment die we allemaal kunnen gebruiken. De zakken passen zich aan aan je lichaam, het lichaamsgewicht wordt verdeeld en de druk op je wervelkolom wordt verlicht. De zakken worden zelfs door fysiotherapeuten ondersteund.
De stof is van zacht en rekbaar katoen en is wasbaar (heel belangrijk), terwijl de vulling uniek is ten opzichte van andere merken. In de zak zitten EPS-korrels, deze bevatten minder lucht waardoor het volume langer wordt behouden.
Meer informatie over de zitzakken van Terapy vind je op de website.

PERFECT SINT- OF KERST CADEAU

Omdat de zitzak in zoveel verschillende maten te koop is, is het een perfect voor klein en groot. Ook is het fijn dat je de zitzakken in vrijwel iedere kleur kunt krijgen! De mijne is grijs, dit past namelijk het best bij mijn interieur. Maar voor kinderen (en mensen die wel van kleuren houden) zijn er knalkleurtjes en zelfs zakken met print verkrijgbaar.

MIJN TERAPY ZITZAK

De zitzak is ideaal om lekker in te hangen om televisie te kijken, te gamen, te lezen of om gewoon lekker te ontspannen.
Omdat de zak zich helemaal naar jouw lichaam vormt zit je altijd lekker en zorgt het voor je rug!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MIJN TERAPY ZITZAK

De Terapy Zitzak in dit artikel én alle andere zitzakken zijn te koop via de website van Terapy.
Je kunt kiezen uit mini zakken en xxxl zitzakken. Ook armsteunen en rugsteunen voor de zakken vind je daar.

Prijs:

  • Elly Zitzak €129.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May