Als jouw huid wel wat steviger en zachter mag aanvoelen dan is de nieuwe Mádara Body Oil misschien een optie voor je. Het zit namelijk vol anti-oxidanten en belooft de huid zelfs te verjongen. Een natuurlijke lichaamsolie, klinkt altijd goed. Lees je mee?

MÁDARA

MÁDARA BODY OIL: REVIEW

Mádara hebben jullie al eerder voorbij zien komen op mijn blog. Een fijn puur skincare merk dat ik nog steeds met veel plezier gebruik. Meer artikels over de producten van Mádara vind je hier.
Mádara is opgericht door vier vrouwen uit Letland en zweren bij berkensap. Verder vind je alleen maar natuurlijke ingrediënten in de producten zoals planten, fruit en olie uit zaden. Deze bevatten anti-oxidanten, vitamines en werken anti-verouderend.
Door de natuurlijke ingrediënten zijn de producten allemaal hypo-allergeen en irritatie-vrij, ook zijn de producten bijna allemaal vegan en letten ze bij het verpakken ook altijd op het milieu.

INFUSION VERT FIRMING BODY OIL

MÁDARA BODY OIL: REVIEW

De Mádara Infusion Vert Firming Body Oil is een nieuw product van het merk, het is een olie voor het lichaam vol met aromatische vitaminen. Het zorgt ervoor dat de huid haar elasticiteit terug krijgt en verstevigt de huid tegelijkertijd voor een verjongingseffect.
Ook helpt het striae te voorkomen (heel fijn!).
De olie is rijk aan anti-oxidanten en maakt je huid lekker zacht, de toegevoegde tijm stimuleert het gevoel van comfort en wellness (alleen de geur al!).
De olie is voor iedereen geschikt maar wordt vooral aangeraden bij zwangerschap of mensen die veel gewichtsverlies verwachten.

MÁDARA BODY OIL: REVIEW
MÁDARA BODY OIL: REVIEW

Zoals ik gewend ben van Mádara, ruikt de olie echt zalig. Het ruikt fris maar geeft inderdaad een ontspannen gevoel. Ik ruik een beetje citrusgeuren en de tijm ruik ik ook. Het is niet overheersend, de geur is eigenlijk best licht. En dat is prima want soms hoef je niet zo een sterke geur op je lichaam aan te brengen.
Het ruikt erg fris, zacht en natuurlijk. De olie zelf trekt gelukkig snel in de huid waardoor je niet lang hoeft te wachten met je kleding aan te trekken. Het lijkt wel een soort dry-oil effect te hebben.  Na aanbrengen voelt mijn huid inderdaad lekker zacht en glad aan. Zeker voor in de winter vind ik dit een heerlijk product, omdat mijn huid toch wat hydratatie nodig heeft en een olie geeft dat. Maar ook voor de zomer is deze olie prima, juist omdat het geen vettige olie is.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MÁDARA BODY OIL: REVIEW

De Mádara producten zijn te koop bij de webshop van Madara  en bij Vitaminstore. Als je toch aan het kijken bent, neem dan even een kijkje bij de lichaamsverzorging producten. Die zijn namelijk ook heerlijk!

Prijzen:

  • Infusion Vert Firming Body Oil €27

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May