Eén van mijn favoriete parfum merken heeft een nieuwe geur uitgebracht. De Aerin Blossom en is geïnspireerd op de Mediterraanse wateren. Sounds perfect! Ik had hem stiekem al geroken voordat de geur nog was gelanceerd en ik was fan. Ik MOEST hem dus hebben! En hier is ‘ie. Lees je mee?

AERIN

AERIN BLOSSOM - EAU DE PARFUM

Persoonlijk merk ik dat Aerin nog niet heel erg bekend is in Nederland onder de vrouwen. Dat vind ik jammer, want het is echt de moeite waard om even te bekijken.
Het merk Aerin is opgericht door Aerin Lauder (jawel, de dochter van de Estée Lauder oprichters). Aerin ontwerpt niet alleen beauty producten zoals parfum, huidverzorging en make-up. Maar ook Home Decor en Fashion accessoires zoals tassen en sieraden.
Aerin staat voor klassiek maar toch met een moderne twist. Ze ontwerpt ieder product om het leven iets mooier en makkelijker te maken. Meer informatie over het merk kun je vinden op de officiële website. Meer artikelen van Aerin vind je hier.

AERIN BLOSSOM

AERIN AEGEA BLOSSOM

AERIN BLOSSOM - EAU DE PARFUM
AERIN BLOSSOM - EAU DE PARFUM

Wat ik persoonlijk echt geweldig vind aan de parfums van Aerin zijn de doppen. Vaak zijn deze namelijk van een edelsteen gemaakt. Zo ook (mijn allerfavoriet) de Hibiscus Palm parfum. Deze dop is blauw, logisch ook want de geur is geïnspireerd op de Mediterraanse wateren. En die wateren zijn natuurlijk prachtig blauw.
Denk aan de koele briesjes en het heldere zonlicht in Griekenland (been there, love it) en je hebt de Aerin Aegean Blossom Eau de Parfum.
Deze Parfum is samengesteld uit de meest zelzame en zuivere ingrediënten zoals extracten van oranjebloesem, sandelhout, jasmijn en zonovergoten Neroli bloemblaadjes.
En guess what? Neroli is de lekkerste geur in parfums, althans, dat vind ik!

AERIN BLOSSOM - EAU DE PARFUM
AERIN BLOSSOM - EAU DE PARFUM

Inmiddels heb ik drie flesjes staan van Aerin en ik vind ze prachtig! De mooie doppen, de gouden details. Het zijn kleine kunstwerkjes die ook goed dienstdoen als decor in mijn huis ;-).
Maar het gaat eigenlijk om de inhoud natuurlijk. Zoals ik al zei, had ik de geur in december al geroken. En is deze in maart pas gelanceerd, ik was ZO enthousiast en moest hem dan ook meteen hebben.
Wat mij het meeste aantrekt in de geur is de Neroli. Dat is echt mijn ding. Maar ook het sandelhout vind ik er goed in ruiken.
Toch is de geur heel bloemig bij het aanbrengen en wordt hij zwoeler na een minuutje of 10. Dan vind ik hem het lekkerst. Even wachten dus, want sommige geuren komen het best tot hun recht na een paar minuten. Zoals deze. Een heerlijke zomerse geur met een zwoele, sensuele ondertoon!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

AERIN BLOSSOM - EAU DE PARFUM

De Aerin producten zijn niet heel goedkoop, ze vallen namelijk onder het luxe segment en dat begrijp ik. Want het is absoluut iedere cent waard. Daarnaast blijft de geur ook heel lang ruiken, dus je hoeft maar weinig te gebruiken.
De parfum is te koop bij onder andere de Bijenkorf en Douglas.

Prijzen:

  • Aerin Aegea Blossom: 50ml €108.50, 100ml €149.50

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May